ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για… χάος και εξαφανισμένο πρόεδρο στην Λας Πάλμας μιλούν οι Ισπανοί!

Προκειμένου να καταδείξει πως έχει η κατάσταση στην Λας Πάλμας τους τελευταίους μήνες μετά την αποτυχία ανόδου παρά το πολύ μεγάλο μπάτζετ πέρσι, η Marca χρησιμοποίησε τον όρο «χάος», μιλώντας για πρόεδρο που… εξαφανίζεται συχνά πυκνά!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Με σημερινό δημοσίευμά της, η Marca περιέγραψε την κατάσταση γράφοντας μάλιστα ότι ο προπονητής, Πέπε Μελ, εξερράγη διαπιστώνοντας ότι μόλις μία εβδομάδα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, έχει 17 παίκτες στη διάθεσή του.

«Στους μήνες που είναι στην ομάδα βλέπει μια καταστροφή. Ο πρόεδρος εμφανίζεται και εξαφανίζεται με διαδοχικά ταξίδια στο Μαϊάμι, ο αθλητικός διευθυντής δεν κάνει τίποτε και ο προπονητής δεν έχει τους παίκτες που χρειάζεται”, αναφέρουν αρχικά.

«Σε μόλις μία εβδομάδα ξεκινάει το Πρωτάθλημα κι έχουμε μόνο 17 παίκτες. Είναι αδύνατο να ανταγωνιστούμε», φέρεται να είπε ο Μελ.

Όσο για τον Ματέο Γκαρσία, γίνεται η εξής αναφορά από τους Ισπανούς: “Προσπαθούν εδώ και καιρό να βρουν λύση με παίκτες με καλό όνομα όπως ο Ματέο Γκαρσία εδώ και τρεις μήνες, αλλά οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις έχουν αναγκάσει αρκετές ομάδες να κάνουν πίσω”.

To Top