Χωρίς κατηγορία

Γιορτή με αναμνήσεις στο Κλεάνθης Βικελίδης

19 Σεπτεμβρίου 1979… Το σιδερένιο ρολόι του Χαριλάου στην θύρα 2, καταγράφει μια ιστορική νίκη: ΑΡΗΣ 3 – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1. Με γκολ του Κούη, του Πάλλα και του Ζήνδρου ο Αρης κέρδισε εκείνη τη ζεστή από τη υψηλή θερμοκρασία, αλλά και την καυτή ανάσα των χιλιάδων φιλάθλων με σκορ 3-1 την Μπενφίκα και έκανε το πρώτο βήμα για τον αποκλεισμό της φημισμένης πορτογαλικής ομάδας από τη συνέχεια του -τότε- Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Οι κίτρινοι υποδέχονται σήμερα (στις 9 μ.μ.) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από 33 χρόνια και πάλι τους «Αετούς» της Λισσαβώνας, αυτή τη φορά σε αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να εξελιχθεί σε γιορτή…

Η διοίκηση των κίτρινων έχει ετοιμάσει την προβολή αρχειακού υλικού για να μην… ξεχνούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι την ιστορία του συλλόγου.

Την ίδια ώρα, οι οπαδοί του Αρη ετοιμάζονται -μετά την Μπόκα Τζούνιορς και την Πενιαρόλ- να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα γιορτής στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ένα ακόμη διεθνές φιλικό, βοηθώντας ηθικά, αλλά και υλικά την ομάδα.

Απόψε το βράδυ όλοι οι οι δρόμοι (πρέπει να) οδηγούν στο Κλεάνθης Βικελίδης…

To Top