Χωρίς κατηγορία

Ντεμπούτο για Αγκάνθο, δίλημμα για Πουλίδο

Στο σημερινό φιλικό εκτός από το όνομα του αντιπάλου, όπως είναι αυτό της Μπενφίκα, πόλο έλξης για τον κόσμο που θα παρευρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης θα αποτελέσει και το ντεμπούτο των Ρούμπεν Πουλίδο και Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο Αγκάνθο υπέγραψε χθες μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αρη, έδειξε έτοιμος στην προπόνηση του Σαββάτου και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Μάκη Κατσαβάκη, κάτι που ήθελε ο 59χρονος προπονητής ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Αρης και θα δώσω τα πάντα προκειμένου να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της, αλλά και να λύσει το πρόβλημα του γκολ» είχε τονίσει στις πρώτες του δηλώσεις ο Ισπανός επιθετικός και ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά…

Παράλληλα, ο Πουλίδο έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και αναμένεται και αυτός να αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό, πιθανότατα ως παρτενέρ του Παπαζαχαρία στο κέντρο της άμυνας.

Στην περίπτωση του Πουλίδο, υπάρχει το δίλημμα του Κατσαβάλη εάν θα τον χρησιμοποιήσει κεντρικό αμυντικό ή στα αμυντικά χαφ, μια και το δίδυμο Παπαζαχαρίας, Παντίδος έχει δείξει θετικά στοιχεία μέχρι τώρα.

 

To Top