Οι “συγκάτοικοι” στο Πράβετς

Η περίοδος της προετοιμασίας είναι πάντα πολύ σημαντική για μια ομάδα για αρκετούς λόγους, αγωνιστικούς και μη. Πρώτα απ’ όλα επειδή μπαίνουν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός ομοιογενούς και ανταγωνιστικού συνόλου. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα όμως οι παίκτες περνούν πολλές ώρες μαζί, «γνωρίζονται» εντός παρκέ και μαθαίνει ο ένας τις συνήθειες του άλλου και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Γι’ αυτό έχει πάντα τη δική της σημασία η συγκατοίκηση και η συνύπαρξη τους την περίοδο αυτή. Το PRESSARIS σας παρουσιάζει τα “ζευγάρια” των παικτών του Άρη έτσι όπως διαμένουν στα δωμάτια του ξενοδοχείου που έχει καταλύσει η αποστολή στο Πράβετς από την περασμένη Δευτέρα:  

Σωτήρης Καραποστόλου-Μοχάμεντ Πάσαλιτς: Η επιλογή της συγκατοίκησης του δεν έγινε τυχαία. Πολύ καλοί φίλοι από την συνύπαρξη τους πέρυσι στην Καβάλα είναι συγκάτοικοι και φέτος στον Άρη. Δίδυμο εντός παρκέ στην περιφέρεια των κίτρινων μαζί και εκτός γηπέδου…

Αντώνης Ασημακόπουλος-Κώστας Χαρίσης: Ο Ασημακόπουλος έκανε το σχετικό «ψηστήρι» στον «κολλητό» του, Χαρίση προκειμένου να τον πείσει να «ανηφορίσει» στη Θεσσαλονίκη και να είναι συμπαίκτες για μια ακόμη χρονιά μετά την κοινή τους παρουσία στον Κολοσσό. Η φετινή θα είναι η πέμπτη συνεχόμενη που θα είναι στην ίδια ομάδα μετά από τέσσερις σεζόν στη Ρόδο. Ο αρχηγός των κίτρινων έχει αναλάβει να μάθει τα “κατατόπια” στον 33χρονο σέντερ.

Λευτέρης Μποχωρίδης-Τάσος Δήμας: Για δεύτερη χρονιά  συμπαίκτες μετά την περυσινή σεζόν είναι το μόνο ζευγάρι που προϋπήρχε στην ομάδα και διαμένει στο ίδιο δωμάτιο στη Βουλγαρία.

Αλέξανδρος Βεζένκοφ-Κλιφ Κόλιμον: Ο «Βενιαμίν» της ομάδας του Άρη μοιράζεται το ίδιο δωμάτιο με τον απόφοιτο του Ίστερν Ουάσινγκτον που θα έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα λόγω θέσης (σ.σ. πόιντ γκαρντ). Μπορεί ο Βεζένκοφ να είναι μόλις 17 χρονών  αλλά μετρά κι άλλες προετοιμασίες με την πρώτη ομάδα και να μπορεί να συμβουλέψει τον κατά έξι χρόνια μεγαλύτερο του Αμερικανό.

Νίκος Μποχωρίδης-Ευθύμης Τσακαλέρης: Οι δυο παίκτες που τελούν υπό δοκιμή και περνούν από το μικροσκόπιο του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο αδερφός του Λευτέρη Μποχωρίδη, Νίκος και ο Ευθύμης Τσακαλέρης προσπαθούν να κερδίσουν τη θέση τους στο ρόστερ των κίτρινων.  Αμφότεροι αφήνουν καλές εντυπώσεις αλλά τον τελευταίο λόγο έχει ο προπονητής του Άρη.

Σπύρος Μούρτος-Όριον Άουτερμπριτζ: Ο Μούρτος που επέστρεψε από τον διετή δανεισμό του και θέλει να μονιμοποιηθεί στον Άρη μοιράζεται το δωμάτιο με τον Άουτερμπριτζ που μέχρι τώρα αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη δείχνει να είναι ο Αμερικανός που ξεχωρίζει.

Ζήσης Σαρικόπουλος-Τσέιζ Σάιμον: Νεοφερμένοι και οι δυο στο Αλεξάνδρειο, τους “ενώνει” η θητεία τους σε αμερικάνικα πανεπιστήμια. Ο Έλληνας σέντερ από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού διέσχισε τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί αρχικά στο πανεπιστήμιο του Αλαμπάμα-Μπέρμπινγχαμ και στη συνέχεια στο Οχάιο στέιτ. Μιλούν την ίδια «γλώσσα» και αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πιο γρήγορη προσαρμογή του Σάιμον.

 

 

To Top