Γιουβέντους: Η αξία των αναπληρωματικών αγγίζει τα 500 εκατ.ευρώ!

Η Γιουβέντους έχει πολύ μεγάλο βάθος και ποιότητα στον πάγκο της και αυτό φάνηκε στην πρεμιέρα της απέναντι στην Πάρμα, με τους αναπληρωματικούς να κοστίζουν πάνω από 400.000.000 ευρώ!

πρεμιέρα της φετινής Serie A βρήκε την Γιουβέντους να επιφυλάσσει εκπλήξεις στους φανς της, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να είναι στο αρχικό σχήμα των “μπιανκονέρι” στο 1-0 επί της Πάρμα παρά το γεγονός πως ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στη μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών και τον Ματάις Ντε Λιχτ να μένει στον πάγκο.

Το γεγονός μάλιστα της απουσίας του πρώην αρχηγού του Άγιαξ από την 11άδα (βασικοί το σύνηθες δίδυμο Κιελίνι-Μπονούτσι) έδωσε το ερέθισμα στα ιταλικά ΜΜΕ να σχολιάσουν την ύπαρξη αρκετών πρωτοκλασάτων παικτών στον πάγκο και να κάνουν λόγο για “χρυσό πάγκο”.

Τον χαρακτηρισμό μάλιστα αυτό φρόντισαν να τον δικαιολογήσουν με το παραπάνω, υποστηρίζοντας πως η αξία των λεγόμενων αναπληρωματικών της Γιουβέντους (της Juve B σύμφωνα με την Sportmediaset) είναι κάπου μεταξύ 400 και 500 εκατομμυρίων ευρώ!

Ιδού οι παίκτες που έκατσαν στον πάγκο της Γιουβέντους στην πρεμιέρα:

Γκολκίπερ: Μπουφόν

Αμυντικοί: Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Ντεμιράλ, Ντανίλο

Μέσοι: Τζαν, Μπεντανκούρ, Ραμπιό

Επιθετικοί: Μπερναρντέσκι, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς

Σημειώνεται μάλιστα πως στο ρόστερ των πρωταθλητών Ιταλίας υπάρχουν και οι Περίν, Ράμσεϊ και Πιάτσα που έμειναν εκτός αποστολής από τον αγώνα του “Ταρντίνι”.

To Top