Ενοχλημένη η Super League 1 με την εταιρία παραγωγής του VAR

Η Super League εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της για το γεγονός ότι η εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη για την τεχνική υποδομή και διάθεση του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή του VAR, δεν ενημέρωσε ποτέ τη διοργανώτρια αρχή για το γεγονός ότι είχε στη διάθεσή της επαρκή αριθμό οχημάτων για τις ανάγκες του VAR.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ως συνέπεια αυτού, παρότι η ευθύνη της λειτουργίας του VAR δεν εμπίπτει στη λίγκα, αυτή θέλοντας να διευκολύνει στο μέτρο των αρμοδιοτήτων της την εφαρμογή του μέτρου κατά την 1η αγωνιστική, προέβη σε αλλαγές του προγράμματος των αγώνων AEK – Ξάνθη και Ατρόμητος – ΑΕΛ με τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων.

Αυτές οι αλλαγές στο πρόγραμμα, ωστόσο, είχαν ως αποτέλεσμα κατά πρώτον οι ίδιες οι ομάδες να αναγκαστούν να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους, ενώ κατά δεύτερον η Super League δέχθηκε και έντονη κριτική για τις αλλαγές αυτές. Όλο αυτό προκάλεσε την έντονη ενόχληση της λίγκας, οι άνθρωποι της οποίας τονίζουν ότι εξ αρχής η πρόθεσή τους ήταν να διευκολύνουν τη διαδικασία του VAR κατά την πρώτη ημέρα χρήσης τους, μέχρι να διευκολύνει ακόμη και τη μετακίνηση van από το ένα γήπεδο στο άλλο.

Όπως προβληματισμό προκάλεσε και το γεγονός πως η υπεύθυνη εταιρεία εν τέλει δεν ενημέρωσε ποτέ ότι διαθέτει επαρκή αριθμό οχημάτων, όπως όφειλε, ώστε να μη χρειαστούν όλες αυτές οι αλλαγές στο πρόγραμμα. Κάτι που η διοργανώτρια αρχή τελικά πληροφορήθηκε ενώ είχε ήδη γίνει η σέντρα των αγώνων!

To Top