ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιουρόπα Λιγκ: Τα ζευγάρια στη φάση των “32”, με Ντιναμό Κιέβου η ΑΕΚ

Με την Ντιναμό Κιέβου κληρώθηκε να αγωνιστεί η ΑΕΚ στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ τον Φεβρουάριο, ενώ προέκυψαν αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια. Πρώτος αγώνας στο ΟΑΚΑ στις 15 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ και ρεβάνς στις 22 Φεβρουαρίου στο Ολιμπίνσκι του Κιέβου.

Στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα ζευγάρια, η Αταλάντα που εντυπωσίασε στα γκρουπ επιστρέφοντας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, έπεσε στα πολύ δύσκολα αφού θα βρεθεί απέναντι από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η Κοπεγχάγη των Ζέκα και Σωτηρίου κληρώθηκε με την Ατλέτικο Μαδρίτης που δεν κατάφερε να πάρει πρόκριση στο Champions League, ενώ η Λειψία έπεσε πάνω στη Νάπολι, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και τους Γερμανούς να έχουν αποκομίσει πολλά μαθήματα από την μέχρι στιγμής εμπειρία τους.

Τεράστιες στιγμές θα ζήσει η Έστερσουντ που θ’ αντιμετωπίσει την Άρσεναλ σε ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί αλλά με τρομερή σημασία για τους Σουηδούς που θα δοκιμαστούν με ένα κλαμπ τέτοιου μεγέθους, ενώ η Μίλαν θα παίξει με τη Λουντογκόρετς.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Ντόρτμουντ – Αταλάντα

Νις – Λοκομοτίβ Μόσχας

Κοπεγχάγη – Ατλέτικο Μαδρίτης

Σπαρτάκ Μόσχας – Αθλέτικ Μπιλμπάο

ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου

Σέλτικ – Ζενίτ

Νάπολι – Λειψία

Ερυθρός Αστέρας – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Λυών – Βιγιαρεάλ

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σάλτσμπουργκ

Παρτιζάν – Βικτόρια Πλζεν

Στεάουα Βουκουρεστίου – Λάτσιο

Λουντογκόρετς – Μίλαν

Αστάνα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Έστερσουντ – Άρσεναλ

Μαρσέιγ – Μπράγκα

 

To Top