ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιουτίκας: “Στο πλευρό του Άρη για το Χαριλάου η Περιφέρεια, το Παλέ δικαιωματικά στους κίτρινους”

O αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Κωνσταντίνος Γιουτίκας ήταν από αυτούς που βρέθηκαν στο Καζακστάν με την κιτρινόμαυρη αποστολή μίλησε για τα παιχνίδια με την Αστάνα, τον Άρη, αλλά και τα θέματα που αφορούν στο Κλεάνθης Βικελίδης και στο Παλέ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά για το ταξίδι στο Καζακστάν ανέφερε:

Ήμουν από τους τυχερούς που πήγαμε στο Καζακστάν δίπλα στην ομάδα, περάσαμε δύο μέρες εκεί. Το αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε κανέναν, αλλά μην ξεχνάμε ότι την Πέμπτη έχουμε τον επαναληπτικό, πιστεύουμε στην νίκη, πιστεύουμε ότι θα περάσουμε.

Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε, ξέρουμε τον αντίπαλο, ότι είναι μία δυνατή και έτοιμη ομάδα και αυτό φάνηκε στον αγώνα.

Για την ρεβάνς:

Εδώ τα πράγματα αλλάζουν, εδώ είναι Χαριλάου. Θα είμαστε όλοι εκεί την Πέμπτη, σε μία πολύ ζεστή μέρα. Θα είμαστε εκεί γιατί το πιστεύουμε, απέναντι στην Μόλντε μετά από 2-3 μέρες το πιστέψαμε, πήγαμε και βάλαμε τρία γκολ.

Όλοι θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο, ο κόσμος έχει περάσει δύσκολα αλλά θα είμαστε εκεί για την ομάδα μας, για την αγάπη μας. Αν είναι δυνατόν να μην πάμε.

Για το αν είναι η ώρα ο Άρης να κάνει μία σημαντική πορεία στην Ευρώπη:

Κάθε χρόνο η ομάδα προοδεύει, κάθε χρόνο πάει καλύτερα. Έχουμε έναν πρόεδρο που πληρώνει παλιές αμαρτίες, που βελτιώνει την ομάδα κάθε χρόνο που περνάει. Εννοείται ότι θέλουμε να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία και στην Ευρώπη. Παίζουμε στο γήπεδο μας και πιστεύω ότι θα πάμε καλά.

Για το πώς έζησε το ταξίδι στο Καζακστάν:

Είχα ένα μεγάλο χαμόγελο σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού, ήταν ένα παιδικό μου όνειρο να ταξιδέψω με την αποστολή της ομάδας. Εντυπωσιάστηκα από την πόλη της Αστάνα που είναι καινούργια πόλη, ουσιαστικά ξεκίνησε να χτίζεται πριν 24 χρόνια.

Για το αν η περιφέρεια θα βοηθούσε σε κάποια έργα στο Κλεάνθης Βικελίδης:

Αν υπάρχει σχέδιο που θα αφορά τον περιβάλλον χώρο κάποιου γηπέδου η Περιφέρεια θα δει θετικά την χρηματοδότηση κάθε αδειοδοτημένης πρότασης, αυτό το ξέρει και η ΠΑΕ και ο Α.Σ. Άρης. Κάτι υπάρχει, κάτι κινείται, εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και τον Άρη μας και οποιαδήποτε ομάδα.

Για το Αλεξάνδρειο:

Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω έχει κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση που συνοδεύεται και από οικονομοτεχνική μελέτη για να έχει ο Άρης το δικό του σπίτι και να μην πληρώνει ενοίκιο. Θεωρώ ότι είναι ένα δίκαιο αίτημα, αλίμονο αν ο Άρης δεν έχει για χρήση το Παλέ Ντε Σπορ. Θεωρώ ότι μπορεί να βρεθεί μία λύση και ότι το κράτος μπορεί να ακούσει το δίκαιο αίτημα του Άρη.

Θεσμικά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά μπορούμε να σταθούμε δίπλα στον Άρη. Αν δεν θέλουν να το δώσουν, ας πουν ότι δεν το δίνουμε.

To Top