ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γιώργος Ζήνδρος: “Έναν τίτλο ο Άρης- Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος ήταν καλεσμένος της εκπομπής “Αθλητικό Express” στον Flash 99,4 και μίλησε για το μουντιάλ, το έπος της Περούτζια, αυτό της Μαδρίτης, αλλά και τη φετινή προσπάθεια των κιτρινόμαυρων.

Σε ερώτηση για το έπος της Περούτζια αλλά και για το τι λείπει τώρα από τον Άρη είπε: Αυτό που λείπει από τον Άρη είναι το κύπελλο το πιο πολυπόθητο τρόπαιο .Λείπει η υπομονή και η διάθεση για χτίσιμο αναφερόμενος στις συνεχείς αλλαγές παικτών αλλά και προπονητών.

Σχολίασε επίσης την δήλωση του μεγαλομετόχου των κίτρινων ότι η ομάδα πάει για πρωτάθλημα λέγοντας χαρακτηριστικά: Ο Καρυπίδης έδωσε με αυτό τον τρόπο μια άλλη διάθεση στους παίκτες ,εάν το πίστευε καλώς βγήκε και το είπε.

Ερωτηθείς για το εάν μπορεί ο Άρης να κοιτάζει την δεύτερη θέση ακόμα ανέφερε: Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους ,σίγουρα το κύπελλο είναι πιο κοντά αλλά η ομάδα στον δεύτερο γύρο θα δέσει καλυτέρα.

Τέλος σχολίασε και το θέμα του Μαντσίνι λέγοντας: Φέρει μεγάλη ευθύνη και ο παίκτης ,κάποιος του άλλαξε τα μυαλά. Αυτά δεν χρειάζονται πολλές συζητήσεις.

 

To Top