ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιώργος Φίλλιος στο PRESSARIS: «Είχα αυτοπεποίθηση καιι ψυχολογία, χαίρομαι που βοήθησα στη επίτευξη της νίκης»!

Οι Ελληνες παίκτες είναι κεφάλαιο για τον Αρη.

Μια από τις μονάδες που ήταν αποκάλυψη με την ΑΕΚ ήταν ο Γιώργος Φίλλιος, που πραγματικά έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του.

Ηταν ο τρίτος που ξεχώρισε μαζί με Χάγκινς και Χόρχλερ, αν θεωρήσουμε πολυτιμότερο τον Γκούντγουιν. Ο  Γιώργος Φίλλιος εκμεταλλεύθηκε άψογα τις απουσίες στην περιφέρεια και έβγαλε φοβερό τσαγανό και προσωπικότητα. Έδειξε πως μπορεί να σκοράρει και από μακριά με 10 πόντους και από κοντά ενώ έπαιξε καταλυτική άμυνα στους αντίπαλους γκαρντ (2 κλεψίματα). Σπουδαίο και ότι σε 27 λεπτά συμμετοχής είχε μόλις 1 λάθος, ενώ με την ενέργεια του κατέβασε και 5 ριμπάουντ.

Ο ίδιος λάτρης της δουλειάς και των χαμηλών τόνων είπε αρχικά στο PRESSARIS. «Νομίζω πως όλη η ομάδα λειτούργησε καταπληκτικά και χαίρομαι που βοήθησα και εγώ με την απόδοσή μου. Μπήκα με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, οπότε αυτό με ώθησε ακόμη περισσότερο να είμαι πιο αποδοτικός για τα όσα θέλει ο κόουτς. Η δουλειά μου είναι να δουλεύω σκληρά και να κάνω αυτά που μου ζητάει η ομάδα, χαίρομαι που έβαλα και γω ένα λιθαράκι στη νίκη μας. Είναι σπουδαία επιτυχία να κερδίζεις μια ομάδα σαν την ΑΕΚ στην έδρα της».

Κάλυψε το κενό του Σχίζα και Τολιόπουλου, παίρνοντας την ευκαιρία από τα … μαλλιά. «Με τις απουσίες, έπρεπε να καλυφτούν κενά, είμαστε πάνω από όλα ομάδα. Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω σε άμυνα και επίθεση, ήταν σίγουρα από τις πιο καλές μου εμφανίσεις και θέλω να συνεχίσω έτσι. Είμαι ευχαριστημένος όταν βοηθάω την ομάδα με τον τρόπο μου, αυτό είναι η ουσία. Θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο, πάμε βήμα βήμα», τόνισε στη συνέχεια.

Οσο για το τρελό καλάθι που έβαλε και το κλειδί της πολύ καλής εμφάνισης. «Εκείνη την ώρα είδα ότι τελείωνε ο χρόνος και προσπάθησα να κάνω ένα καλό σουτ, ήμουν και τυχερός, αλλά ήταν σουτ ψυχολογίας για μένα (…γέλια). Δεν έχω ξαναβάλει σίγουρα τέτοιο καλάθι στην Α1. Όσο για την εμφάνιση όλη η ομάδα δούλεψε σκληρά για να αλλάξει την εικόνα που είχαμε και αυτό ήταν το κίνητρο μας με όσα θέλει ο κόουτς από εμάς. Κάναμε και μια πολύ σημαντική κουβέντα με τον Χρήστο (Ταπούτο), που μου τόνισε πόσο σημαντικό είναι να έχεις αυτοπεποίθηση σαν παίκτης. Ηταν μια σπουδαία νίκη, συνεχίζουμε  με τον ίδιο ζήλο. Τα κεφάλια κάτω και δουλειά, συγχαρητήρια σε όλους….».

 

To Top