Γιώτας: “Αυτό θα είναι το σχέδιο δράσης! Συμφωνήσαμε με τον Κράβαρικ”!

O νέος πρόεδρος του ΤΑΠ Άρης, Θωμάς Γιώτας μίλησε μεταξύ άλλων για το χτεσινό έκτακτο Δ.Σ., για τον προγραμματισμό για την νέα σεζόν, για τη συμφωνία με τον Κράβαρικ (επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του PRESSARIS), για τους συνεργάτες που θα τον πλαισιώνουν στη νέα αυτή προσπάθεια και για τις συζητήσεις για το χορηγικό κομμάτι! 

 Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χτες: «Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του ερασιτέχνη Άρη και από σήμερα ουσιαστικά υπάρχει για έναν χρόνο συμφωνία για να αναλάβω την προεδρία του ΤΑΠ Άρης, η οποία θα επισημοποιηθεί στις 10- 11 Σεπτεμβρίου, μιλάμε για την έκτακτη γενική συνέλευση που αναβλήθηκε λόγω της παραίτησης του κ. Παπαδόπουλου. Δε θέλω να αναφέρομαι στο παρελθόν, αλλά τα λάθη που έγιναν μας διδάσκουν και μας κάνουν να τα αποφύγουμε στο μέλλον. Τώρα πλέον μπορούμε να προχωρήσουμε σε συμφωνίες με παίκτες, προπονητές κτλ».

 Για το αν πιστεύει ότι αυτή η καθυστέρηση με την παραίτηση του προέδρου επηρέασε τον προγραμματισμό, είπε: «Δε θα ήθελα δημόσια να αναφέρομαι για το παρελθόν, για αυτό αναφέρομαι μόνο στα αρμόδια όργανα. Θα πω ότι έγκαιρα πάρθηκε αυτή η απόφαση και μπορούμε να προχωρήσουμε κανονικά στον προγραμματισμό μας».

 Για τους συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν, ανέφερε: «Ο κ. Χαριτωνίδης είναι ο τεχνικός διευθυντής, γνωρίζει βόλεϊ και έχει φέρει πολλές διακρίσεις για λογαριασμό του Άρη. Έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες της ομάδας. Είναι και άμισθος και αυτό τον τιμάει ιδιαίτερα. Υπάρχουν και άλλα αξιόλογα άτομα, όπως ο Χρήστος Κώτσης, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει με τις γνώσεις του, ο Χρήστος Καρατζάς που γέμιζε το Χαριλάου με διαφημιστικές πινακίδες, ο Δημήτρης Κουτσμανής που θα είναι ο γενικός αρχηγός, ο Κώστας Γαβριηλίδης και ο Σάββας Αναστασίου κ.α.».

 Για το αν μπορεί να επισημοποιήσει το θέμα του προπονητή, τόνισε: «Υπάρχουν προφορικές συμφωνίες, αλλά μένουν οι υπογραφές. Από σήμερα μπορούμε να προχωρήσουμε σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε συμφωνήσει σε όλα και προπονητής της ομάδας θα είναι ο Αντρέι Κράβαρικ. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και πήγε καλά και ως προπονητής».

 

Για το πώς πάει ο προγραμματισμός σχετικά με το ρόστερ της νέας περιόδου, επεσήμανε: «Σήμερα το βράδυ, θα συνεδριάσουμε σαν ΤΑΠ και θα δώσουμε προτεραιότητες. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να καλέσουμε έναν -έναν όσους έχουν συμφωνήσει για να επισημοποιήσουμε αυτές τις συμφωνίες. Στη συνέχεια, θα δώσουμε συνέντευξη τύπου για να παρουσιάσουμε παίκτες, προπονητή, χορηγούς κτλ».

 

Για τους στόχους για την επόμενη σεζόν, υπογράμμισε: «Θα επαναλάβω για άλλη μια φορά. Θέλουμε και δημιουργούμε μια ομάδα ανταγωνιστική, να συμμετέχει με αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι. Το πώς θα το πετύχουμε, ας αφήσουμε το χρόνο να περάσει και θα κριθούμε. Πάντως θα είμαστε ανταγωνιστικοί, κανείς δε θα μας κερδίζει εύκολα. Έδρα θα δηλώσουμε και τη Μίκρα και το ΕΑΚ Ευόσμου. Είναι τιμή για μας η νέα διοίκηση του Σούπερ 3 να μην δέχονται δωρεάν είσοδο. Μας συγκίνησε αυτή η κίνησή τους ιδιαίτερα. Δείχνουν και αυτοί τη στήριξή τους».

 

Για τις ανακοινώσιμες συμφωνίες με παίκτες, είπε: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Χαριτωνίδη, τον Αρμενάκη, τον Τσομπάνογλου, είμαστε κοντά σε συμφωνία με Κυριακίδη, τον Παπαδημητρίου, τον Θάνο, τον Χατζηπαραδείση και πολλούς άλλους. Θέλουμε να κάνουμε ομάδα ισχυρή με λίγα χρήματα».

 

Για το ότι οι περισσότεροι παίκτες πείστηκαν να έρθουν στον Άρη λόγω της διοίκησης, σημείωσε: «Οι παίκτες μπορούν να κρίνουν καλύτερα από τον καθένα τους παράγοντες, κοιτώντας τους στα μάτια. Όλοι γνωρίζουμε όλους σε αυτήν την πόλη».

 

Για το να είναι αισιόδοξος για το χορηγικό κομμάτι, ανέφερε: «Βρισκόμαστε σε περίοδο οικονομικής κρίσης σε όλα τα επίπεδα. Όμως η αγάπη των Αρειανών μπορεί να ξεπεράσει αυτή τη δυσκολία. Μέχρι στιγμής, η ανταπόκριση του κόσμου είναι καλή και είμαστε ικανοποιημένοι. Οπότε, είμαστε λίγο αισιόδοξοι».

 

Για το ότι αναλαμβάνει για έναν χρόνο τη διοίκηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ξεκαθάρισε: «όλες οι συμφωνίες είναι για 1+1 χρόνο. Με κανέναν απολύτως δεν είπαμε δύο. Και αυτό είναι καλό, γιατί αν έχουμε καλά αποτελέσματα, μπορεί να αυξηθεί ο χρόνος παρουσίας. Μας επηρέασε η αναβολή της Γ.Σ., αλλά είπαμε ότι αυτό ανήκει στο παρελθόν. Τώρα προχωράμε…»

To Top