Λαζαρίδης στο PRESSARIS: “Όλοι να βάλουμε πλάτη για τον Άρη!”

Ήταν ο μόνος που δεν κατέθεσε προσφυγή. Περίμενε καρτερικά να έρθει κάποιος από τον Άρη και να διακανονίσει τα οφειλόμενα εκτός δικαστηρίων. Ο Νίκος Λαζαρίδης τα βρήκε πολύ γρήγορα με τον Δημήτρη Ηλιάδη, υπέγραψε τον διακανονισμό που προστίθεται ως “όπλο” για την προσπάθεια της ΠΑΕ να υπαχθεί στο άρθρο 99 και έβαλε για άλλη μια φορά πλάτη για το καλό του συλλόγου!

Ο Λαζαρίδης μιλώντας στο PRESSARIS αναφέρθηκε καταρχήν στην συμφωνία του με τον Δημήτρη Ηλιάδη: “Αυτό που αντιλήφθηκα από την συζήτηση που είχαμε για το θέμα του διακανονισμού της οφειλής είναι ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια να μπει μια τάξη στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Ο κ. Ηλιάδης και οι συνεργάτες του κάνουν μια προσπάθεια να πετύχουν διακανονισμούς τους οποίους ο Άρης μπορεί να πληρώσει και αυτό είναι το πιο σημαντικό, γι’ αυτό και διαπιστώνετε πως προκύπτουν συμφωνίες με παίκτες. Βλέπουν οι παίκτες, όχι μόνο εγώ ή ο Μιχάλης Σηφάκης, ότι γίνεται μια επισταμένη προσπάθεια όχι απλά για να κλειστούν σήμερα κάποιοι διακανονισμοί, αλλά και για να τηρούνται αυτοί στο μέλλον”.

Πρόσθεσε πως “συμφωνήσαμε για τα δεδουλευμένα χρήματα. Θέλω να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση, να βάλω πλάτη κι εγώ και αυτό θα πρέπει να κάνουν και άλλοι παίκτες, κάτι που με χαρά βλέπω να συμβαίνει”.

Για το αν έχει εικόνα του Άρη από τα φιλικά και απάντησε πως “έλειπα με τον Ατρόμητο στο εξωτερικό και είχαμε και την προετοιμασία, δεν έχω δει την ομάδα φέτος. Από τις κινήσεις που έγιναν, θεωρώ ότι θα είναι καλύτερη από πέρσι”.

 

To Top