Γιώτας: “Ο Άρης πρέπει να έχει πρόεδρο από σήμερα!”

Την άμεση δημιουργία διοικητικού σχήματος για να πορευτεί ο Άρης ζήτησε ο πρόεδρος του ΑΣ, Θωμάς Γιώτας μέσα από την τοποθέτησή του.

Ο κ. Γιώτας τόνισε αρχικά πως “σκηνές φάρ γουέστ εκτυλίχθηκαν προ δύο ημερών στον Αρη, Δεν αρμόζουν στην ομάδα. Έχει μια λαμπρή και μεγάλη ιστορία, και στο κατώφλι του 2014, θέλουμε να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια. Το να προπηλακίζονται παιδιά στα γραφεία του Αρη, είναι απαράδεκτο. Και αν ξανασυμβεί, θα πάω στον εισαγγελέα” και πρόσθεσε: “Η ΠΑΕ πρέπει αύριο το πρωί να έχει πρόεδρο και όχι απλά σήμερα. Από εκεί και πέρα, κάθέ ώρα, κάθε λεπτό που κυλάει είναι πολύ σημαντικό. Ο Αρης βρίσκεται σαν τον ασθενή στην εντατική. Θα πρέπει άμεσα σήμερα να έχει αύριο το πρωί πρόεδρο. Να μην πω σήμερα. Ο ΑΣ ήταν αρωγός και για να υπαχθούμε στο άρθρο 99, το οποίο είπα ότι κάποιοι περνούσαν προς τα έξω μια υπεραισιοδοξία. Πρέπει να είμαστε απλά αισιόδοξοι. Και όχι να βγαίνει η απόφαση και να παθαίνουμε σοκ. Ο ΑΣ Αρης όποιος και αν αναλάβει, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια. Ο λαός επέλεξε την προηγούμενη διοίκηση και αυτός θα επιλέξει την επόμενη”.

Αναφέρθηκε και στην Άρης Εμπορική: “Υπάρχουν κάποια ζητήματα που δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Η Άρης Εμπορική δεν έχει πληρώσει από το 2008 ούτε ένα ευρώ. Εισέπραττε όμως μέχρι χθες. Στα μέση Νοέμβρη στείλαμε εξώδικο, καταγγέλοντας αυτές τις συμβάσεις. Έχοντας τα μισθωτήρια διαπιστώσαμε ακόμα μια παρατυπία. Ενώ δηλώνονταν 180 τ.μ. κάτω από τη Θύρα 2, αυτά αυθαίρετα έγιναν 580 τ.μ. Έχουμε το τμήμα πάλης που φέρνει πολλά μετάλλια. Ζήτησα από τη διοίκηση έναν χώρο για να στεγαστεί. Δεν είχε αντίρρηση, αλλά δεν πρόλαβε να το κάνει. Ζητάω σήμερα να δοθεί μια γωνιά, για να στεγαστεί το τμήμα πάλης”.

 

To Top