Σκόρδας: “Τα έχουμε όλα αλλά σήμερα δεν μπορούμε να δώσουμε καμία εγγύηση”

Ο Λάμπρος Σκόρδας πήρε τον λόγο και ουσιαστικά είπε ότι μπορεί να διοικήσει, υπογράμμισε ότι η παράταξή του τα έχει όλα, αλλά δεν μπορεί να δώσει καμία εγγύηση για τίποτα…

Τόνισε αρχικά ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ: “Δεν ήθελα να μπω σε αυτό το μεγάλο δίλημμα. Το αν θα πρέπει να κάνω πάλι μια προσωπική υπέρβαση, να μην απολογηθεί κανένας τι έγινε, να μην πω τι έχουν κάνει. Να κάτσουμε να δούμε πως μια διοίκηση που είπε ψέματα το καλοκαίρι, συνεχίζει να το κάνει ακόμα και σήμερα για το γεγονός επίσης ότι η ομάδα βρίσκεται τελευταία με δέκα βαθμούς… Δεν διαλύεται μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και ο ΑΣ και η μπάλα. Αν ο Αρης υποβιβαστεί, θα γίνει ΒΑΟ και Τρίτων. Ήρθα στη συνέλευση γιατί άκουσα μέσω κάποιου, τον κ. Ηλιάδη να μιλάει για τα χρέη προηγούμενων ετών» και συνέχισε:

“Σκεφτόμουν να μην έρθω, για να μην κάνω αυτή την υπέρβαση. Γιατί να αναλάβει κάποιος που το καλοκαίρι έχασε τις εκλογές; Ο Ηλιάδης μας κοροϊδεύει. Κατεβήκαμε ξεβράκωτοι για το 99, είχαμε μαζί μας το Δημόσιο, που ούτε εγώ δεν το πίστευα, και χάσαμε το ματς στα χαρτιά. Πρέπει να αναλογιστούν όλοι τι θα γίνει αύριο.

Δε μπορεί μ” αυτή τη λογική «έλα Σκόρδα να αναλάβεις την ομάδα», την οποία διέλυσαν οικειοθελώς κάποιοι. Αλήθεια, για ποιο λόγο να αναλάβει κάποιος την ομάδα ο οποίος έχασε τις εκλογές με 35%, ενώ η ομάδα έχει διαλυθεί, έχει φύγει ο Ουντότζι και οι παίκτες του καλοκαιριού; Για ποιο λόγο για να αναλάβει ο Σκόρδας την ομάδα πάλι;

Εμένα μου έχουν κατάσχει τα περιουσιακά μου στοιχεία, ο Ηλιάδης δεν έχει να χαθεί τίποτα. Ηλιάδης και Στεφανίδης συζητούσαν ανήμερα της παραλαβής του πορίσματος να μην το παραλάβουν και να πάμε σε Γ.Σ.. Για ποιο λόγο; Το καλοκαίρι εξελέγη ο Ηλιάδης με τη βοήθεια συγκεκριμένων οργανωμένων οπαδών.

Δεν έχω διαβεβαιώσεις για τη συνέχεια της σεζόν. Οι οργανωμένοι οπαδοί έφεραν τη διοίκηση Ηλιάδη, χωρίς κανείς άλλος να φέρει αντίρρηση. Θα πρέπει να πάμε σε ένα νέο άρθρο 99, με νέους κανόνες. Έχουμε ήδη μια βεβαρυμένη. Ο κάθε πιστωτής προσπαθεί να αρπάξει ό,τι προλαβαίνει σήμερα, βλέποντας τον Άρη να διαλύεται.

Εγώ θυμάμαι τον Άρη ως τεράστιο σύλλογο, είμαι μέτοχος από το 1979. Φτάσαμε σε σημείο με οχλαγωγία να διοικείται η ομάδα. Το πιο πιθανό είναι ότι η ομάδα είναι ήδη υποβιβασμένη. Και δε σημαινει ότι ό,τι έγινε πέρυσι στο τέλος θα γίνει και φέτος. Εμείς σαν συνδυασμός τα έχουμε όλα, αλλά σήμερα δε μπορούμε να δώσουμε καμία εγγύηση.

Η σημερινή ομάδα δεν είναι η περσινή που τελείωσε τη σεζόν. Οι νεαροί παίκτες δεν έχουν να φάνε. Χθες κάποιοι είχαν μαζευτεί σε εστιατόριο να φάνε, δεν πληρώθηκε αυτό, και σήμερα πήγαν αλλού, με τον πατέρα Στεφανίδη να λέει «πηγαίνετε» να φάτε με ένα δικό μου μισθό. Κι όταν ζητήθηκαν τα χρήματα, είπε ο μπαμπάς Στεφανίδης «μα δεν παίξαμε ακόμη το παιχνίδι της Πέμπτης»! Αυτά συμβαίνουν καθημερινά στην ομάδα”.

 

To Top