ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Γκάζια” αλλά και… “μπράβο” από τον Σπανό: “Να διορθώνετε τα λάθη των συμπαικτών σας”

Προπόνηση υψηλών απαιτήσεων η χθεσινή από τον Δημήτρη Σπανό, που δούλεψε πάνω στις αδυναμίες των ποδοσφαιριστών του από το φιλικό με την Βέροια.

Ο 48χρονος κόουτς ζήτησε από τους παίκτες του να αφομοιώσουν τα “θέλω” του ως προς την ανάπτυξη παιχνιδιού, από την άμυνα στα 3/4 του γηπέδου, με πρέσινγκ από τον αντίπαλο.

Αρκετοί ήταν αυτοί που ξεχώρισαν εισπράττοντας τα “μπράβο” του Αιγιώτη κόουτς, ενώ δεν έλειψαν και τα… γκάζια, σε όσους έχαναν την αυτοσυγκέντρωσή τους, μη λειτουργώντας σωστά στις οδηγίες του προπονητή τους, είτε έδιναν…. οδηγίες στους συμπαίκτες του.

Ατάκες του στιλ: “Από εργοδηγούς είμαστε φουλ, εργάτες θέλω”, “Ομάδα θα πει να διορθώνουμε τα λάθη των συμπαικτών σας”, κατέδειξαν την φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο 48χρονος προπονητής.

Έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν στο πρόγραμμά του παίκτες, όπως ο Σόουζα, Νέτο και Ιντζόγλου, ενώ έκανε πολλές παρατηρήσεις στους υπόλοιπους, θέλοντας περισσότερη δουλειά από τα χαφ του και περισσότερη πίεση από τους επιθετικούς του προς την αντίπαλη άμυνα.

 

To Top