ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με διπλές προπονήσεις μέχρι και την… πρεμιέρα

O Δημήτρης Σπανός είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τις διπλές προπονήσεις μέχρι και μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, πρόκειται να καθιερωθεί η πρωινή προπόνηση και κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως ακριβώς είχε πράξει και ο Νίκος Κωστένογλου, σε αντίθεση με τον Νίκο Αναστόπουλο, όσο καιρό ο δεύτερος, ήταν στον πάγκο της ομάδας. Τουλάχιστον, αυτές είναι οι σκέψεις του Δημήτρη Σπανού, τη δεδομένη χρονική περίοδο, αν και δύσκολο να διαφοροποιήσει τις συνήθειές του, τις οποίες εφαρμόζει σε όλη την προπονητική του καριέρα.

Ο Αιγιώτης κόουτς, θέλει να εκμεταλλευτεί τον χρόνο που έχει στη διάθεσή του μέχρι τη σέντρα του πρωταθλήματος, προκειμένου να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα. Άλλωστε, στόχος του είναι να βρει η ομάδα την απαραίτητη χημεία και φυσικά να βελτιωθεί στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι ιθύνοντες της Φούτμπολ Λιγκ, υποστηρίζουν ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου, γίνεται αντιληπτό, ότι έχει την πίστωση χρόνου που επιζητά, για να πετύχει όσα θέλει.

To Top