«Γκάζια» για τα πράσινα… μπουζούκια πριν τον Άρη!

Παρατηρήσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα στους παίκτες του Παναθηναϊκού, στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του ματς με τον Άρη, λόγω της δυνατής μουσικής που είχαν βάλει Κουίνσι και Σιμάο…

Μπαρτσελόνα ή Μίλαν; Πόνταρε στην expekt.com και κέρδισε Bonus εγγραφής 125 €!

Μερικές φορές τα νεύρα είναι τεντωμένα. Στον Παναθηναϊκό δε, δικαιολογείται να συμβαίνει αυτό, από… πολλές απόψεις! Προσθέστε το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές συμπεριφέρονται πολλές φορές και σαν μικρά παιδιά, αφού το… παρακάνουν κι έχετε την πλήρη εικόνα του γιατί εκνευρίστηκε σε υπερθετικό βαθμό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, το απόγευμα της Κυριακής (01/04) στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ…

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κουίνσι είχε βάλει πολύ δυνατά μουσική (R’n’B), συνεπικουρούμενος από τον Σιμάο. Ήταν τόσο εκκωφαντικός ο ήχος, όμως, που έκανε τον Πορτογάλο τεχνικό να μην μπει καν μέσα! Αντιθέτως, έστειλε έναν εκ των βοηθών του για να τους πει να σταματήσουν.

«Ελπίζω να καταλάβατε ότι δεν είμαστε στα μπουζούκια. Μετά, μπορούμε να πάμε αν θέλετε! Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας», ήταν τα λόγια του αφού…  αποκαταστάθηκε η τάξη και ο Φερέιρα μπήκε κανονικά μέσα. Ουδείς αντέδρασε, ακολούθησε ο όρκος νίκης και άπαντες αναχώρησαν για τον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, τα νεύρα του Φερέιρα συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα, αλλά για άλλο λόγο. Ήταν η αποβολή του Σπυρόπουλου. «Αυτές είναι προκλήσεις που συμβαίνουν σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν έγινε για πρώτη φορά κάτι τέτοιο. Κατανοώ τον όποιον εκνευρισμό του, αλλά έτσι δεν θα τελείωνε κανένας αγώνας με 22 παίκτες», έλεγε ο Πορτογάλος τεχνικός στους συνεργάτες του.

Πηγή: onsports.gr

To Top