Τσιώλης: “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες”

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά από τη ήττα με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο 52χρονος τεχνικός τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την εικόνα της ομάδας ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτη την εικόνα της ομάδας.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Σάκης Τσιώλης υπογράμμισε:
«Είναι μια δύσκολη βραδιά για εμάς. Ήταν μια δικαιολογημένη ήττα με βάση την εικόνα της ομάδας. Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες όπως την αποβολή του Σολτάνι. Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Πιστεύω πως η ευκαιρία του Καστίγιο ήταν “κλειδί” και θα μπορούσε να είχε αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού. Μια ομάδα σαν τον ΑΡΗ, με αυτή τη δυναμική, τον κόσμο και τις απαιτήσεις, δεν μπορεί να έχει αυτή την εμφάνιση.
Πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα με τους ρόλους των παικτών και να δούμε πως θα διορθώσουμε αυτή την κακή εικόνα που στενοχώρησε τον κόσμο μας. Υπεύθυνος είμαι πρώτα εγώ και μετά οι παίκτες. Δουλέψαμε πάνω στις στημένες φάσεις αλλά δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε το γκολ».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο 52χρονος τεχνικός, ανέφερε:
«Η ομάδα αδικαιολόγητα φορτώθηκε με πίεση και άγχος, μετά το γκολ, και έχασε το προσανατολισμό της. Ήταν πολύ καίριο αυτό που έγινε και δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε με λιγότερους παίκτες. Πέσαμε σε ένα αντίπαλο έμπειρο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι αρκετά καλά και πήρε αυτό που ήθελε».

Για την αποβολή του Σολτάνι:
«Είναι απαράδεκτη. Έχουμε πει πολλά για τη συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο. Ήταν κάτι που με στενοχώρησε και στοίχισε στην ομάδα»

Για την επόμενη μέρα στον ΑΡΗ
«Μέσα από αυτά που δείξαμε πρέπει να δούμε πιο είναι το πρόβλημα. Σήμερα γυρίσαμε πίσω. Από αύριο θα δούμε τι θα αλλάξουμε για να μην επαναληφθεί αυτή η εικόνα.
Έχουμε δουλέψει πάνω σε κάποια πλάνα και δώσαμε ρόλους σε κάποιους παίκτες. Αυτά δεν λειτούργησαν σήμερα. Πρέπει να κοιτάξουμε διαφορετικά το σύστημα μας».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του και στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, ο κ. Τσιώλης τόνισε:
«Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αλλάξουμε την παρούσα κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θα λύσουμε τα προβλήματα μας και θα έχουμε μια εικόνα που να εκφράζει τον κόσμο».

To Top