ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκάλης: “Είμαι εδώ να βοηθήσω για έναν μεγάλο Άρη!”

Ο Νίκος Γκάλης χάρηκε με την ψυχή του την πρώτη μέρα του προς τιμήν του τουρνουά, χάρηκε αυτό που είδε από τον Άρη μέσα στο γήπεδο και θεωρεί ότι γίνετι καλή προσπάθεια για να χτιστεί ένας μεγάλος Άρης.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής τόνισε αρχικά: “Είμαστε μία οικογένεια. Πιστεύω ότι γίνεται μία καλή προσπάθεια φέτος στην ομάδα, να χτίσουμε έναν καλύτερο Άρη, έναν μεγάλο Άρη”, ενώ όταν ρωτήθηκε αν έχει κάνει συζήτηση με τον Νίκο Λάσκαρη για να μπει στη διοίκηση σχολίασε: “Έχουμε συζητήσει, είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Άρη, έχει βλέψεις για να γίνει μεγάλη η ομάδα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω”.

Για το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν οι κίτρινοι επεσήμανε πως “είναι ακόμα στην προετοιμασία, είναι μουδιασμένη η ομάδα, έπαιξε πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της. Πιστεύω ότι είχε μια καλή εικόνα. Τώρα πρέπει να δέσει, να γνωρίσει ο ένας τον άλλο για να μπορούν να παίξουν αρμονικά μεταξύ τους. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια αξιόλογη, καλή ομάδα. Η ομάδα είναι πολύ ψηλή, αλλά θα είναι και αρκετά γρήγορη. Και μπορεί να προσφέρει και θέαμα”.

Για το ανακαινισμένο σε συγκεκριμένα σημεία Παλέ σχολίασε: “Είναι ψαρωτικό! Είναι πολύ όμορφο, μου άρεσε πάρα πολύ”.

 

To Top