ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξανθόπουλος: “Σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας με την ΑΕΚ”

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι αρκετά έμπειρος για να μείνει στο θέαμα. Κοιτάει πάντα την ουσία και η ουσία είναι ότι ο Άρης πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά για να είναι έτοιμος στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, με την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ τόνισε αρχικά: “Είναι σημαντικό αυτή νη διοργάνωση να γίνει θεσμός. Οσον αφορά τον αγώνα, είμαστε σε καλύτερο επίπεδο από τα Μαυροσκούφεια. Εχουμε ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Τα πόδια τώρα αρχίσουν να λύνονται. Τώρα με την έλευση του κόουτς βάζουμε κάποια καινούργια πράγματα. Για εμάς τα σημαντικότερα τεστ, είναι αυτά τα παιχνίδια, γιατί η δυναμικότητα των ομάδων είναι υψηλή. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα της χρονιάς, γιατί το πρόγραμμα είναι δύσκολο και δεν έχουμε περιθώρια για ήττες”.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είπε ότι “πρέπει να είμαστε σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από την ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά. Η ΑΕΚ θα έρθει με καλύτερο πρόσωπο από πέρυσι. Ξεκινάει από την αρχή φέτος. Ελπίζουμε να είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε την πρόκριση”.

Ρωτήθηκε αν αισθάνονται πως πρέπει να καταφέρουν φέτος κάτι καλύτερο από πέρσι και απάντησε: “Προσωπικά έχω πίεση σε κάθε ομάδα που πηγαίνω και ειδικά τώρα στον Άρη. Ο κόσμος περιμένει κάτι παραπάνω από εμάς. Αυτή την πίεση, πρέπει να την μετατρέψουμε σε ενέργεια. Ο κόσμος θα μας δίνει φτερά”.

Για την διοργάνωση του Nick Galis Cup σχολίασε πως “Το παιχνίδι ήταν μία γιορτή και μακάρι να συνεχιστεί αυτό σε κάθε επίσημο ματς. Μακάρι και εμείς και να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα και να ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας”.

 

To Top