ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Το περίμενα καιρό, ανυπομονούσα!”

Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε πολλά καλά πράγματα να συμβαίνουν στο παρκέ από τους παίκτες του, αλλά και αρκετά στα οποία χρειάζεται βελτίωση η ομάδα του. 

Ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός τονίζοντας πως “το περίμενα καιρό. Ανυπομονούσα. Εγινε καλή δουλειά από τους συνεργάτες μου. Η ομάδα έχει θεμελιώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της. Είμαστε όμως ένα γκρουπ με καινούργια πρόσωπα. Θα πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε το διάστημα γνωριμίας μας. Μας περιμένουν δυνατά παιχνίδια. Σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού δείξαμε καλά στοιχεία, σε άλλα όμως φάνηκε ότι θέλουμε βελτίωση” και συνέχισε: “Έχουμε μία αθλητικότητα στους ψηλούς, περισσότερη από πέρυσι, όπως και στα γκαρντ. Είναι πολύ πιεστικοί στην άμυνα. Θέλει υπομονή και εμπιστοσύνη’.

Για το πως μπορεί ο Άρης να εκμεταλλευτεί την αθλητικότητα των παικτών του υπογράμμισε ότι “έχουμε κάποιους παίκτες που μπορούν να μικρύνουν το γήπεδο με την ταχύτητα τους, αλλά θέλει χρόνο, λεπτομέρεια και κάποια βελτίωση σε μικρά πράγματα. Εχουμε τις αδυναμίες μας και πρέπει να τις καλύψουμε. Η άμυνα πρέπει να είναι ένα στοιχείο από το οποίο θα ξεκινάμε το παιχνίδι μας φέτος”.

Αναφερόμενος στον τελικό του Nick Galis Cup με την Καρσίγιακα τόνισε: “Έχει πολύ έντονο το αμερικανικό στοιχείο. Παίζει με μεγάλη ταχύτητα. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς και ένα εξαιρετικό τεστ για εμάς”.

To Top