ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκάμα: Δεν μεγαλώνει, ωριμάζει και γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματικός!

Ο Μπρούνο Γκάμα έχει βάλει πλώρη για την δεύτερη σερί σεζόν με την φανέλα του Άρη όπου θα έχει διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Ο Πορτογάλος με ένα εξαιρετικό πλασέ χθες, δείγμα της μεγάλης τεχνικής του κατάρτισης, έδωσε την νίκη που χρειαζόταν ο Άρης για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Έφτασε τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα, έχει πετύχει κι ένα στο μοναδικό -δυστυχώς- ευρωπαϊκό ματς που έδωσε ο Άρης φέτος κι έχει μπροστά του μία ολόκληρο σεζόν, για να ισοφαρίσει ή και να ξεπεράσει, τα περσινά του νούμερα.

Άλλωστε, πέρσι, πέτυχε το πρώτο από τα 13 γκολ της χρονιάς γκολ κόντρα στην Λάρισα την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής έχει στις ίδιες αγωνιστικές ήδη τρία, συν δύο ασίστ.

Στα 32 του χρόνια ο Γκάμα είναι πιο ώριμος από ποτέ. Και φυσικά πιο αποτελεσματικός. Mέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα πετυχαίνει γκολ σε κάθε 3η του τελική προσπάθεια στο ματς.

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, ο Ίβηρας επιθετικός είναι ο ηγέτης του Άρη στην επίθεση, αυτός που οδηγεί με τα γκολ του την ομάδα, ακόμα και σε αναμετρήσεις που η εμφάνισή του συνολικά δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να δώσει την λύση, κάτι που τον κάνει εξαιρετικά χρήσιμο για τον προπονητή του.

Εχει την εμπειρία και την ποιότητα να βρίσκεται την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση για να κάνει γκολ την μία αξιόλογη ευκαιρία που θα του δοθεί. Όπως και χθες στους Ζωσιμάδες…

 

To Top