ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπαιξε με την… φωτιά ο Άρης, έδωσε ξανά το δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει

Η ποιοτική ανωτερότητα του Άρη απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης δεδομένη, όμως οι “κιτρινόμαυροι” δεν είχαν την διάρκεια στο παιχνίδι τους για να εξασφαλίσουν το “τρίποντο” ακόμα πιο εύκολα.

Για δεύτερο σερί ματς, ο Άρης είχε μία περίπου ίδια εικόνα. Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ένα μέτριο δεύτερο, με τον αντίπαλο να παίρνει έως έναν βαθμό τα ηνία.

Η μόνη διαφορά, χθες, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό είναι πως οι “πράσινοι” έκαναν κλασσικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μπουσέ, ενώ η ομάδα του Απόλλωνα σχεδόν δεν απείλησε. Όμως, έφτασε σε ένα γκολ και μάλιστα σε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού, λίγο πριν το τελευταίο δεκάλεπτο. Το VAR ωστόσο δεν άφησε κανέναν δικαίωμα αμφιβολίας, καθώς δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ο Άρης έπαιξε με την… φωτιά, αλλά δεν κάηκε σε αυτό το ματς. Όπως δεν κάηκε και κόντρα στον Παναθηναϊκό, ή στον Βόλο, όπου κι εκεί μπήκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις, όπου σωστά κι εκείνο δεν μέτρησε.

Χρειάζεται μία διαχείριση τέτοια που θα επιτρέπει στην ομάδα να “σκοτώνει” τον αντίπαλό της, όταν είναι ανώτερη αγωνιστικά.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για μεγαλύτερα διαστήματα του καλού ποδοσφαίρου της ομάδας μέσα στο ματς. Γι αυτά δούλεψαν μέσα στην διακοπή και τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς περιμένουν να δουν όλοι το επόμενο διάστημα.

 

To Top