ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επιστροφή του Σούντγκρεν στην ενδεκάδα και το ντεμπούτο του Κάτσε

Υπό άλλες συνθήκες, ίσως η επιστροφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν στο αρχικό σχήμα του Άρη να καθυστερούσε λίγους ακόμα αγώνες.

Ο Σουηδός έχει μπει για τα καλά στα πλάνα του Άκη Μάντζιου και από το στιγμή που χθες ο Κριστιάν Γκάνεα είχε πρόβλημα με την μέση του, ο Έλληνας προπονητής προτίμησε να βάλει αριστερά τον Σάκιτς και να δώσει φανέλα βασικού στον Σούντγκρεν.

Φαινόταν πως μετά από αυτή την εξέλιξη στον Απόλλωνα Σμύρνης ήθελαν οι περισσότερες επιθέσεις τους να γίνονται στην πλευρά του Σουηδού. Δεν είχε πολλά ανασταλτικά προβλήματα στον αγώνα, ενώ κι επιθετικά προσπάθησε, αλλά χθες ήταν έναν ιδιαίτερο ματς για τον Άρη, δίχως πολλές τελικές προσπάθειες.

Ναι μεν έπαιξε και στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ως αλλαγή, αλλά το τελευταίο ματς που ήταν βασικός, ήταν αυτό κόντρα στον Ατρόμητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την 1η Μαρτίου του 2020.

Από την άλλη, ο Έργκους Κάτσε έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη, καθώς μπήκε στο 75′ του αγώνα στην θέση του Μπρούνο Γκάμα.

Ο Αλβανός μέσος έγινε ο 21ος ποδοσφαιριστής που φοράει φέτος την φανέλα του Άρη παιχνίδι πρωταθλήματος, με τους Σίλβα και Μπεναλουάν να ακολουθούν το επόμενο διάστημα.

Δεν πρόλαβε να δείξει και πολλά, καθώς μπήκε σε ένα χρονικό σημείο που το σημαντικότερο για τον Άρη ήταν να κρατήσει με ευκολία στο υπόλοιπο του αγώνα αυτό το 1-0 και να πετύχει την 4η φετινή του νίκη.

To Top