ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ματέo Γκαρσία: Παίρνει παιχνίδια, θα βρει ρυθμό και τoν καλό του εαυτό…

Θέμα χρόνου είναι να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του ο Ματέο Γκαρσία και να ξεδιπλώσει στον αγωνιστικό χώρο τον καλό του εαυτό.

Ο Αργεντινός μπορεί να μην έθελξε χθες με την απόδοσή του στους Ζωσιμάδες κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως, ήταν δραστήριος, έδωσε βοήθειες στην άμυνα και αν είχε καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι και περισσότερο καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια, θα ήταν και πιο απειλητικός.

Αυτό ήταν το πρώτο ματς για τον 24χρονο επιθετικό στο οποίο ξεκίνησε βασικός μετά από αυτό της 20ής Ιουνίου, ως παίκτης ακόμα του Ερυθρού Αστέρα.

Η περσινή σεζόν για τον ίδιο ήταν ιδιαίτερη. Από τον Δεκέμβριο και μετά, με την αλλαγή προπονητή στον Ερυθρό Αστέρα, έχασε την θέση του στο αρχικό σχήμα. Μία έπαιζε και μία όχι.

Αυτό που έχει ανάγκη τώρα ο Αργεντινός, σύμφωνα με τους ιθύνοντες του Άρη, είναι παιχνίδια για να βρει ρυθμό, καθώς δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η ποιότητά του και τι μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά στην ομάδα.

Για να είναι καθοριστικός παράγοντας για το παιχνίδι του Άρη ο Αργεντινός θα χρειαστεί χρόνος, προκειμένου να φτάσει σε ιδανικά επίπεδα φυσικής κατάστασης και φυσικά να αποκτήσει την κατάλληλη χημεία με τους συμπαίκτες του,.

To Top