ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τρίτο ματς του Άρη που το VAR κάνει το καθήκον του, καθώς η τακτική Κλάτενμπεργκ δεν τους αφήνει περιθώρια!

Η τακτική του αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, κάθε εβδομάδα να σχολιάζει ο ίδιος τις αποφάσεις των διαιτητών και φυσικά να δημοσιοποιεί τα όσα λένε οι ίδιοι μέσα στο ματς, έχει λειτουργήσει μέχρι στιγμής σωστά.

Χθες, Καραντώνης και Τζήλος έκαναν πολλά λάθη. Οι δυο υπεύθυνοι διαιτησίας έδειξαν… πρεμούρα να σταματήσουν τον Άρη. Τόσο με τα σφυρίγματα του ο Καραντώνης σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όσο και με τις φάσεις του σωστά ακυρωθέντα γκολ του Απόλλωνα.

Αποκορύφωμα η φάση του… δήθεν πέναλτι του Απόλλωνα, όπου και παράβαση δεν ήταν και με το ζόρι κατάλαβαν ότι προηγήθηκε οφσάιντ. Ευτυχώς που υπήρχε το VAR και τους εξέθεσε.

Και επειδή το… εργάκι ορισμένων διαιτητών το είδαμε και πέρσι, αν δεν υπήρχε η γραμμή του οφ σάιντ ή αν ο Κλάτενμπεργκ δεν έβγαζε στην φόρα τις συνομιλίες τους κάθε εβδομάδα, κανείς δεν ξέρει τι θα αποφάσιζαν για παράδειγμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Εκεί που ο Άρης, όντας πίσω στο σκορ με 0-1 από την Λαμία δέχθηκε και δεύτερο που σωστά δεν μέτρησε, με την χρήση του VAR. Ή ακόμα ακόμα και το γκολ του Βόλου στις καθυστερήσεις.

Υπό άλλες συνθήκες και τακτικές άλλων, μην σας έκανε καθόλου εντύπωση αν αυτή την στιγμή ο Άρης δεν είχε 13 βαθμούς, αλλά λιγότερους…

Φυσικά, ο Κλάτενμπεργκ δεν ελέγχεται μόνο για τις φάσεις που κάνουν την… διαφορά. Ελέγχεται και για το πως θα σταματήσει επιτέλους να δίνει σφυρίχτρα στον κάκιστο διαιτητή, Καραντώνη και φυσικά στο ότι ο Άρης πρέπει να έχει στα ντέρμπι του ξένους διαιτητές. Ακολουθεί εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ σε λίγες αγωνιστικές. Είδωμεν…

To Top