ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκάμα: “Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα”

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε για την… γκολάρα που πέτυχε δίνοντας προβάδισμα στον Άρη και αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του, δηλώνοντας χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά τόνισε στην κάμερα της Nova: “Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να σκοράρω 10 γκολ σε μια σεζόν. Αυτό που μετράει βέβαια για μένα είναι να βοηθάω την ομάδα μου, δεν κάνω πλάνα για το πόσα γκολ θα βάλω. Με ενδιαφέρει να βοηθάω τους συμπαίκτες μου”.

Για το ότι σκόραρε πρώτη φορά με φάουλ είπε: “Δουλεύω και στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ, το έκανα αυτή τη βδομάδα αρκετές φορές. Κάνω 2-3 φορές τη βδομάδα έξτρα εκτελέσεις. Δεν είχα την ευκαιρία να σκοράρω, αλλά σήμερα είχα την αυτοπεποίθηση ότι θα μπορούσα να βάλω γκολ”.

Για το ότι ο Ματίγια συνήθως σκοράρει με φάουλ, ενώ πριν το δικό του φάουλ, είχε εκτελέσει ένα ο Λάρσον σχολίασε: “Συνήθως ο Λάρσον παίρνει τη μπάλα. Βλέπουμε στο γήπεδο τι συμβαίνει, ποιος νιώθει καλύτερα. Είχα την αυτοπεποίθηση να πάρω τη μπάλα και να το εκτελέσω εγώ. Μάχη με τον Ματίγια δεν θα δώσουμε την επόμενη φορά, θα βρούμε μια λύση μεταξύ μας”.

Για το πως βίωσε την επιστροφή στη δράση είπε: “Είναι δύσκολο ένα παιχνίδι μετά από τρεις μήνες αποχής. Δεν είχαμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Προσπαθήσαμε να είμαστε συγκενυρωμένοι από την αρχή, ήταν δύσκολα τα πρώτα λεπτά, αλλά στο τέλος όσο περνούσε η ώρα πατούσαμε καλύτερα και πήραμε τη νίκη”.

Για το συμβόλαιό του και την ανανέωση επεσήμανε: “Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά δεν ξέρω ακόμα. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό δημόσια. Είναι κάτι που συζητάμε με τη διοίκηση, δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι. Απολαμβάνω κάθε παιχνίδι εδώ, μου αρέσει η πόλη, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο”.

To Top