ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόρχουτ: “Φυσικά και θέλω να μείνω, εξαρτάται από τη διοίκηση”

Ο Μιχάι Κόρχουτ σφράγισε τη νίκη του Άρη στην πρεμιέρα των πλέι οφ και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για την επιθυμία του να παραμείνει στους κίτρινους, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Ο Ούγγρος αριστερός μπακ τόνισε στην κάμερα της Nova: “Ήταν ιδιαίτερη αυτή η επιστροφή, μας έλειψε ο κόσμος και η απουσία από τα γήπεδα. Δεν παίξαμε τόσο καλά μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής, αλλά θα βελτιωθούμε. Φυσικά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη”.

Για την ανατροπή τόνισε: “Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάποιες φορές δεχόμαστε ένα γκολ και μετά ξυπνάμε και παίζουμε όπως μπορούμε. Δεν ξέρω τον λόγο που συμβαίνει αυτό, αλλά πρέπει να το διορθώσουμε. Θέλουμε να παίζουμε επιθετικά, ειδικά στο γήπεδό μας. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στην κόντρα επίθεση, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε καλύτερα τον ΟΦΗ και εκεί έγινε η διαφορά και πετύχαμε την ανατροπή”.

Για το ότι το μυαλό όλων είναι στον αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο είπε: “Είμαστε επαγγελματίες παίκτες. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Στα πλέι οφ υπάρχει ένα συκεκριμένο όριο για να φτάσουμε. Είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά εμείς θέλουμε να χτυπάμε όλα τα ματς.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε τα πλέι οφ, θέλουμε να παίξουμε καλά και να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα, ωστόσο σαφώς το παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο είναι το πιο σημαντικό”.

Για το συμβόλαιό του υπογράμμισε: “Φυσικά και θέλω να μείνω, μου αρέσει η ομάδα, μου αρέσει η πόλη και σε μένα και στην οικογένειά μου. Έχουμε ακόμα 20 μέρες, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, η επιθυμία μου είναι να παραμείνω. Εξαρτάται από την ομάδα”.

To Top