ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκάμα: «Συνέχεια στην σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη»

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, κάνοντας μια πρώτη αποτίμηση της μέχρι τώρα εξέλιξης της πορείας της ομάδας στην προετοιμασία.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στάθηκε ακόμα στην ανάγκη ενίσχυσης του Άρη, καθώς υπάρχουν εμφανείς ελλείψεις στο ρόστερ, όμως δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός…

Για το ματς και τα φιλικά που έρχονται: «Δουλέψαμε καλά, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά τα πήγαμε πολύ καλά απέναντι σε μία καλή ομάδα. Είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτά τα φιλικά για να γίνουμε καλύτεροι».

Για το τι περιμένει στη συνέχεια: «Το ελπίζω ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Χρειαζόμαστε κάποιους ακόμα παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις αλλά έχουμε καλή ομάδα. Είναι σημαντικό ότι συνεχίζουμε με αρκετά παιδιά από πέρυσι και έχουμε μια καλή βάση. Θέλουμε περισσότερο κάθε χρόνο και ελπίζω να το πετύχουμε».

To Top