ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η “επιχείρηση – ενίσχυσης” αναγκαία και σε πρώτο πλάνο!

Ο Άρης ανακοίνωσε τον Ιζέτ Χαΐροβιτς, ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο για τον Ντένις και η “επιχείρηση – ενίσχυση” για την ομάδα συνεχίζεται.

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

Οι υψηλές υποχρεώσεις των κιτρινόμαυρων και η θέληση να παρουσιαστεί ακόμη πιο βελτιωμένος στην νέα σεζόν, σε συνδυασμό με τις δεδομένες αδυναμίες που υπάρχουν σε συγκεκριμένες θέσεις επιβάλλουν στους κιτρινόμαυρους να προχωρήσουν την προσπάθεια για να γίνουν μεταγραφές.

Μετά την αβεβαιότητα των τελευταίων βδομάδων από χθες 1η Ιουλίου ξεκίνησε επίσημα η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Η λογική και τα όσα υποστηρίζουν οι νομικοί οδηγούν σε έναν δρόμο: ο Άρης μπορεί κι επίσημα να ανακοινώσει μεταγραφές κι αυτό θέλει να κάνει, από την στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί απόφαση από το CAS.

Όπως σημείωσε χθες και ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα: “Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν και η διοίκηση και ο πρόεδρος για να ενισχυθεί η ομάδα και να παρουσιαστεί όπως πρέπει. Η φετινή σεζόν θα είναι πιο δύσκολη, αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, έχουμε εμπιστοσύνη την ομάδα…”.

To Top