ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκάμα on camera: “Στο σπίτι μας να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη” (video)

Ο Μπρούνο Γκάμα αναφέρθηκε στο ντέρμπι που έχει μπροστά του ο Άρης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τονίζοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

 

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova…

Για την προετοιμασία του Άρη: «Δουλέψαμε πολύ καλά, ξέρουμε πόσο σημαντικό ματς είναι και για μας και τον κόσμο μας. Ένα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι έξτρα κίνητρο ότι είναι και παιχνίδι κορυφής για να δώσουμε κάτι παραπάνω και να αποδείξουμε την αξία της ομάδας μας».

Για το τι είπε στους νέους συμπαίκτες του: «Δε θα υπάρχει κόσμος τώρα και θα ήταν πολύ διαφορετικά, πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Πρέπει να μπουν από την αρχή μέσα με δύναμη και πάθος , να δώσουμε τα πάντα για να χαρούμε στο τέλος».

Για το ματς: «Δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, να μπούμε και να αποδείξουμε το ταλέντο μας και ότι βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Να έχουμε αυτοπεποίθηση και πάθος για να πάρουμε τη νίκη».

Για το πώς περιμένει τον ΠΑΟΚ: «Στο σπίτι μας να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Είναι καλή ομάδα, θέλει το αποτέλεσμα, όμως θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την ανωτερότητά μας».

Για τα στοιχεία του αγώνα: «Να έχουμε πάθος, συγκέντρωση και να παίξουμε με το μυαλό μας».

To Top