ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: “Δουλέψαμε καλά, για να είμαστε όπως πρέπει ώστε να κερδίσουμε” (video)

Τις σκέψεις του για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ μοιράστηκε στη Nova ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, επισημαίνοντας τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων»…

Αρχικά είπε: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, είμαστε καλά και αγωνιστικά και αυτό φάνηκε πριν μια βδομάδα, δουλέψαμε καλά και αναμένουμε το παιχνίδι της Κυριακής».

Για τις απουσίες: «Η δεδομένη απουσία είναι του Ροζ, έχουμε δύο μέρες ακόμα για τον Σάκιτς θα αξιολογηθεί και θα αποφασίσουμε».

Για το παιχνίδι: «Πάντα είναι ντέρμπι το Άρης – ΠΑΟΚ ανεξάρτητα της βαθμολογίας, και εγώ είχα την ευκαιρία σαν παίκτης να το ζήσω, ο κόσμος δίνει ώθηση στην ομάδα αλλά δε θα είναι μαζί μας. Μας αρέσει να είμαστε στις ψηλές θέσεις και θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το ματς στον Ατρόμητο: «Είναι  η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα. Ένα παιχνίδι που στράβωσε από νωρίς , βγάλανε εγωισμό τα παιδιά και περισσότερο σημαντικό είναι το ψυχολογικό κομμάτι. Είναι σημαντικό να έχουμε πολλά παιδιά που σκοράρουν, η ομάδα ανταποκρίνεται καλά, και ειδικά στα δύο εκτός έχουμε πετύχει γκολ και δεν έχουμε πρόβλημα επιθετικό».

Για το που θα κριθεί το ματς: «Θα κριθεί στη διάθεση κάθε ομάδας, πως έχει προετοιμαστεί αγωνιστικά και ψυχολογικά. Να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη γιατί ο αντίπαλος έχει ποιότητα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Θετικό για τον ΠΑΟΚ τα αποτελέσματά του. Πάντα είναι ντέρμπι αυτό το παιχνίδι όμως όπως και να είναι κάθε ομάδα. Οι παίκτες ψάχνουν αυτά τα μεγάλα παιχνίδια».

Για το τι θα πει στους παίκτες του: «Δε θέλω να αγχωθούνε, δουλέψαμε όπως κάθε εβδομάδα, έχουμε δύο μέρες μπροστά μας να μιλήσουμε και πιο εξειδικευμένα».

To Top