ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκάνεα στο PRESSARIS: “Ξέρω την τρέλα του κόσμου του Άρη, ενθουσιασμένος με την ευκαιρία”!

Ο Κριστιάν Γκάνεα μετέβη σήμερα στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ, ενώ έκανε και ατομικό πρόγραμμα. Ο Ρουμάνος μπακ, μίλησε στο PRESSARIS για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στους “κιτρινόμαυρους”.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: Νίκος Οικονόμου

Για την απόφασή του να έρθει στον Άρη και τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα:

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκα την πρόταση της ομάδας, ήμουν πολύ θετικός για να έρθω εδώ. Έκανα την έρευνά μου για την ομάδα. Ξέρω πόσο… τρελός είναι κόσμος. Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνεται στον Άρη”.

Για το αγωνιστικό του προφίλ: “Παίζω στα αριστερά αλλά είμαι πολύ επιθετικός μπακ. Μου αρέσει να βγαίνω μπροστά και να σεντράρω, να συμμετέχω στην επίθεση ως παίκτης… έκπληξη ερχόμενος από πίσω”.

Για το κατά πόσο μίλησε με άλλους παίκτες πριν πάρει την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του Αρη: “Μίλησα με τον Γκάμπριελ Τόρζε (ΑΕΛ) όπως και με τον Χουλιάν (σ.σ. Κουέστα). Έψαξα. Είδα ότι η πολύ είναι εκπληκτική, ο κόσμος είναι εκπληκτικός. Το περιβάλλον είναι ιδανικό”.

Για τον Άγγελο Χαριστέα και αν τον γνώριζε πριν έρθει στον Άρη, λόγω του ονόματος που έχει στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: “Φυσικά, από το γκολ που σκόραρε στον τελικό του Euro 2004 με την Πορτογαλία (σ.σ. γέλια)”.

To Top