Γκάφα Ηρακλή με τη συμμετοχή του Χάγκινς, κινδυνεύει με μηδενισμό!

Οι συνέπειες της «γκάφας» του Ηρακλή για τον Τζος Χάγκινς μπορεί να είναι οδυνηρές για την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς κινδυνεύει με μηδενισμό.

Το ρεπορτάζ του sportime.gr αναφέρει: “Και μπορεί ο Ιωνικός να μην έκανε ένσταση για τη συμμετοχή του Χάγκινς, που όπως αποκάλυψε το Sportime ήταν παράτυπη, αλλά πλέον υπάρχει άλλος κίνδυνος: Να καταθέσουν ένσταση και να ζητήσουν το μηδενισμό της ομάδας κάποιες άμεσα ενδιαφερόμενες ομάδες. Και μπορούν να το κάνουν αυτό με βάση τον κανονισμό αφού η συμμετοχή του Αμερικανού ήταν παράτυπη.

Το ρεπορτάζ έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και όπως έγινε γνωστό ο Ηρακλής έστειλε το συμβόλαιο του παίκτη στον ΕΣΑΚΕ στις… 18:20 της Κυριακής (28/2) κι ενώ είχαμε μπει στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Ιωνικό!

Προηγήθηκε τηλεφώνημα του Γενικού Διευθυντή του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Κονδύλη, στον τιμ μάνατζερ του Ηρακλή, Γιώργο Τσιάρα. «Γιατί βάλατε τον παίκτη να παίξει; Δεν έχει δικαίωμα» ήταν το νόημα όσων είπε ο Κονδύλης στον παράγοντα του Ηρακλή! Αμέσως έσπευσαν να στείλουν το συμβόλαιο το οποίο δεν ήταν θεωρημένο από τον ΕΣΑΚΕ!!!Προφανώς στον Ηρακλή πίστεψαν ότι επειδή είχε εκδοθεί το δελτίο του παίκτη από την ΕΟΚ, θα μπορούσε ν’ αγωνιστεί. Αποτέλεσμα ήταν να υποπέσουν σε γκάφα ολκής και πλέον να κινδυνεύουν με μηδενισμό.

Όπως προαναφέραμε ο Ιωνικός δεν προχώρησε σε ένσταση (αφού κιόλας νίκησε τον αγώνα) αλλά πλέον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ασχοληθούν άλλες ομάδες με την παράτυπη συμμετοχή του Χάγκινς. Και να καταθέσουν ένσταση, που θα φέρει αρκετά…πάνω- κάτω στο πρωτάθλημα. Οπότε αυτή τη στιγμή ο ΕΣΑΚΕ βρίσκεται με μια πολύ παράξενη όσο και δύσκολη υπόθεση στα χέρια του! Εξαιτίας μιας μνημειώδους γκάφας της ΚΑΕ Ηρακλής”.

To Top