ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καμπερίδης: “Να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο από το επόμενο Σάββατο”

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε περισσότερο για την επόμενη μέρα από το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ευελπιστώντας η ομάδα του να κάνει μια σωστή προετοιμασία, χωρίς απουσίες ενόψει του επόμενου αγώνα με τη Λάρισα στο Παλέ.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: “Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ποιότητα και βάθος. Ξέραμε ότι από τα συνεχόμενα παιχνίδια θα είχε μια κούραση και προσπαθήσαμε να παίξουμε σε υψηλότερο τέμπο ή τουλάχιστον προσπαθήσαμε να ματσάρουμε το τέμπο του Παναθηναϊκού, ώστε να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε κάπως αυτόν τον παράγοντα.

Θεωρώ ότι στα 3/4 του παιχνιδιού κάναμε καλή δουλειά, αλλά όπως συμβαίνει πάντα όταν παίζεις με ομάδες που έχουν μεγαλύτερη ποιότητα, τη στιγμή που χάνεις λίγο τη συγκέντρωσή σου και βγαίνεις και από το πλάνο, οι ομάδες αυτές το εκμεταλλεύονται.

Έτσι έγινε στην τρίτη περίοδο. Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την ένταση που έπαιζε, εμείς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σε αυτόν τον ρυθμό και κάπου εκεί το παιχνίδι ξέφυγε.

Για μας αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη και να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, τα οποία είναι καθοριστικής σημασίας. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα επιστρέψουν οι τρεις τραυματίες ώστε μετά από καιρό να μπορέσουμε να έχουμε και από τις προπονήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα, να κάνουμε τη προσπάθειά μας όλη τη βδομάδα και να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο από το επόμενο κιόλας Σάββατο.

To Top