Κάτας: “Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αυτοί που έπρεπε”

Ο Όντεντ Κάτας τόνισε πως ο Μάριο Χεζόνια ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του κόντρα στην Μπαρτσελόνα και επεσήμανε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αγωνιστικά.

Αρχικά είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Αμυντικά μπορούσαμε να είμαστε πιο επιθετικοί αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ήμασταν επιθετικοί, γυρίσαμε τη μπάλα, Μπήκαμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο».

Για τον Μπρέι: «Ο Τι Τζέι είναι πολύ καλός παίκτης είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Μας έλειπε ένας γκαρντ. Αυτό το παιχνίδι μας επέτρεψε να σουτάρουμε από μακριά, αλλά δεν θα είναι πάντα έτσι. Άλλες φορές θα βοηθήσει πολύ στην κυκλοφορία. Θέλουμε να παίξει όσο περισσότερο μπορεί . Είχαμε έναν τραυματισμό του Παπαπέτρου που ελπίζουμε να μην είναι σημαντικός. Παίξαμε καλό μπάσκετ».

Για τον Χεζόνια: «Είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα είναι στην ίδια κατάσταση που ήταν στην Μπαρτσελόνα Είναι επιλογή να παίξει με Μπαρτσελόνα γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι παίκτης που μου αρέσει πολύ η συμπεριφορά του. Ανυπομονώ να τον δω τις επόμενες μέρες. Περιμένουμε να επιστρέψει ο Νέντοβιτς, ελπίζουμε να μην έχει κάτι σοβαρό ο Παπαπέτρου»

To Top