Γκέσιος: “Ο κολλητός Κανούλας και ο εκπληκτικός Αγκάνθο”!

Για τη νίκη του Άρη επί της Βέροιας, αλλά και το πρώτο του γκολ που πέτυχε με τη φανέλα των κίτρινων μίλησε ο Γιάννης Γκέσιος ο οποίος εκθίασε τη δουλειά του τεχνικού διδύμου Πασιαλή-Μπουγιουκλή, αλλά και τον Νταβίντ Αγκάνθο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τη νίκη επί της Βέροιας: «Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι βαθμοί στις τελευταίες αγωνιστικές ήρθαν ανέλπιστα, τότε είναι ακόμη καλύτερο το συναίσθημα. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν χωρίς άγχος, γιατί είχαμε ουσιαστικά το ρόλο του αουτσάιντερ, όμως με τη Βέροια, ξέραμε ότι πρέπει να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε».

Για την βελτίωση της ομάδας τόνισε: «Η ομάδα έχει ανεβασμένη ψυχολογία, οι προπονητές της ομάδας έχουν δουλέψει αρκετά με κάθε παιδί ξεχωριστά και έχει ανέβει η ψυχολογία μας».

Για το γκολ που πέτυχε σχολίασε: «Τη στιγμή που μπήκα στον παιχνίδι, μου είπε ο Κανούλας ότι ήρθε η ώρα να σκοράρω και όταν το έκανα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να του το αφιερώσω. Είμαστε και πολύ καλοί φίλοι».

Για τον Αγκάνθο υπογράμμισε: «Όλα τα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα, έχουν συμβάλλει τα μέγιστα. Ο Αγκάνθο από τη στιγμή που ήρθε μας έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα στο γκολ. Είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής».


Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: «Μετά τα τελευταία αποτελέσματα, βλέπουμε ότι η ομάδα έχει αρχίσει και «ρολάρει». Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Η ομάδα απαρτίζεται από νέα παιδιά και πιστεύω ότι έχουμε μέλλον».

To Top