Γκίκας: “Με τη δύναμη του κόσμου και του συμπαίκτη…”

Ο Νίκος Γκίκας στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε ο Άρης στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και τα σπουδαία καλάθια που επιτεύχθηκαν στο φινάλε του παιχνιδιού.

Ο νεαρός γκαρντ τόνισε αρχικά πως “ξεκινήσαμε αρκετά δυνατά, προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, βγάλαμε ελεύθερα σουτ, πήραμε καλές επιλογές, οι οποίες όμως ήταν άστοχες ως επί το πλείστον.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε μουδιασμένοι, χάσαμε τη διαφορά, δεν πτοηθήκαμε όμως και συνεχίσαμε στο πλάνο που υπήρχε, δηλαδή να μη σταματήσουμε να πιέζουμε, να κουράσουμε τους χειριστές της Κηφισιάς. Το καταφέραμε”.

Για το τέλος ο Γκίκας είπε πως “αν και είχαμε μειονέκτημα γιατί εμείς στην περιφέρεια είμαστε πολύ λιγότερο έμπειροι σε σχέση με την Κηφισιά που έχει παίκτες, οι οποίοι έχουν 10-15 χρόνια στην Α1, δείξαμε χαρακτήρα, πιέσαμε τον αντίπαλο και με τη δύναμη του κόσμου και του συμπαίκτη – γιατί ο ένας πιστεύει στον άλλον – πετύχαμε μεγάλα καλάθια όλοι μας. Στη τελευταία φάση σούταρε ο παίκτης της Κηφισιάς με κακές προδιαγραφές αν και δεν θα πρεπε να σουτάρει καθόλου…”.

 

To Top