ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκίνο: “Έχει άγχος ο Παναθηναϊκός -Ομάδα με πάθος και ποιότητα ο Άρης-Εφικτός στόχος το Κύπελλο”

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Δημήτρης Γκίνο και νυν του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε με αφορμή το γεγονός ότι αντιμετώπισε με την ομάδα του τον Παναθηναϊκό, προσεχή αντίπαλο των κιτρινόμαυρων.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Θέλουμε να μας πεις τα μυστικά για το πώς κερδίσατε τον Παναθηναϊκό. (γέλια)

Σίγουρα είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια αυτά. Το δικό μας ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας και εσείς θα παίξετε ένα ματς πρωταθλήματος που είναι πολύ κομβικό και για τις δύο ομάδες. Μυστικό της επιτυχίας δεν υπάρχει, είναι πως θα σου βγει το παιχνίδι. Ήμασταν σε καλή μέρα, ήταν ένα δυνατό φιλικό. Ψυχολογικό είναι περισσότερο το όφελος.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει ενισχυθεί. Έχει υψηλούς στόχους;

Σίγουρα στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Super League 1, οπότε έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και από την ομάδα αλλά και από την δοίκηση. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή, ευελπιστώ να έχουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές υγεία και λίγο τυχεροί γιατί παντού χρειάζεται λίγη τύχη είτε είσαι πιο δυνατός είτε πιο αδύναμος.

Ήταν ένα αξιόπιστο “τεστ” το φιλικό με τον Παναθηναϊκό;

Σίγουρα και για εμάς αλλά και για τον αντίπαλο. Ήταν ένα δυνατό φιλικό. Είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της β’ εθνικής οπότε και γι’αυτούς θεωρώ ότι ήταν ένα καλό τεστ.

Ποια σημεία εντόπισες στον Παναθηναϊκό;

Είδα πως είχε καλή κυκλοφορία, δηλάδη προσπαθούσε να παίξει συνέχεια από πίσω, να “χτίσει” το παιχνίδι της από τον τερματοφύλακα.

Υπήρχε το άγχος από τα αρνητικά αποτελέσματα;

Είχαν πολλές αλλαγές. Υπήρχε το άγχος, το διέκρινα ως αντίπαλος αλλά ο Παναθηναϊκός όπως και ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και νομίζω μπορεί να το ξεπεράσει. Αλλά σίγουρα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και η νίκη θα είναι “χρυσάφι” για μια από τις δύο ομάδες.

Έχεις δει τον Άρη φέτος;

Ναι είδα και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Στον τελευταίο αγώνα με την Μόλντε πήγε να γίνει μεγάλη ανατροπή.

Ποια είναι τα σημεία που σου άρεσαν;

Μου άρεσε πολύ η οργάνωση που είχε η ομάδα μέσα στο γήπεδο ασχέτως που δεν της βγήκε το αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να κρατήσει είναι η ψυχή που έβγαλε στο τελευταίο ευρωπαϊκό γιατί είναι πολύ σημαντικό. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και η ανατροπή έγινε αλλά η πρόκριση κρίθηκε στην παράταση. Από μια στιγμή μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα.

Πως είδες τον Άρη σε εκείνο το ματς;

Είχε και έχει ταλέντο, πάθος, ποιότητα και νομίζω πως αν ήταν καλύτερος ο Άρης θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι στην Νορβηγία. Μπορούσε να κάνει την ανατροπή αλλά σε μια στιγμή αδράνειας χάθηκε η πρόκριση.

Άρα θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι της Κυριακής έτσι; Δεν μπορούμε να μιλάμε για φαβορί..

Λόγω της πίεσης δεν θα έδινα κάποιο φαβορί αλλά η έδρα στον Άρη παίζει μεγάλο ρόλο νομίζω και ίσως τον κάνει φαβορί. Αυτά όμως είναι στα λόγια που λέμε εμείς, στην πράξη είναι αλλιώς. Μέσα στο γήπεδο θα φανεί ποιος είναι το φαβορί.

Πιστεύεις πως είναι σημαντική παράμετρος το “Κλεάνθης Βικελίδης” ως έδρα;

Ναι και επειδή έζησα λίγο την έδρα ακόμη και στην γ’εθνική που ήταν τα χειρότερα χρόνια του Άρη, ο κόσμος δεν τον άφησε ποτέ. Νομίζω πως ο κόσμος του καταλαβαίνει πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και θα στηρίξει την ομάδα πιο πολύ από κάθε άλλο ματς, αν και είμαστε νωρίς ακόμη στο πρωτάθλημα. Καταλαβαίνετε πως το εννοώ.

Που βλέπεις να φτάνει ο Άρης; Θα μπορέσει να “ανέβει” σκαλοπάτι;

Πιστεύω πως ο Άρης θα είναι μέσα στην πεντάδα και από εκεί και πέρα μπορεί να κυνηγήσει Κύπελλο. Είναι ένας στόχος πολύ εφικτός για τον Άρη.

Είστε συμπαίκτες με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και τον Μπάμπη Παυλίδη. Μιλάτε καθόλου για Άρη; (γέλια)

Είναι πολύ καλά παιδιά και πολύ καλοί παίκτες. Δεν τους ήξερα ποδοσφαιρικά και φυσικά έχουμε μιλήσει και για τον Άρη.

To Top