Γκίνο: “Προβάδισμα ανόδου σε Άρη, ΟΦΗ, αλλά…”

Ο Δημήτρης Γκίνο για τη νίκη της Παναχαϊκής επί του ΑΟΤ και τη συνέχεια στη Football League.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα της Πάτρας “Γνώμη”:

-Η νίκη της ομάδας στα Τρίκαλα εκτός από τους βαθμούς βοήθησε στην ψυχολογία;
«Ναι, είναι αλήθεια γιατί ήρθε μέσα σε δύσκολη έδρα σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο και το πιο σημαντικό είναι ότι δείξαμε αντίδραση μετά τον Αιγινιακό. Όχι βέβαια ότι κάναμε κάτι διαφορετικό, όμως δεν κάναμε τα λάθη όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και ήρθε η νίκη».

-Ακολουθεί το παιχνίδι με την Καλλιθέα. Τι πρέπει να προσέξει η Παναχαϊκή;
«Όπως είδαμε και με τον Αιγινιακό, καμία ομάδα δεν είναι εύκολη. Όλα τα ματς είναι πραγματικά δύσκολα και νομίζω πως αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μην ασχοληθούμε με τη βαθμολογική θέση που είναι ο αντίπαλός μας και να δείξουμε σοβαρότητα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης».

– Αυτή την στιγμή έχουμε 3 ομάδες που έχουν ξεχωρίσει στην διεκδίκηση των 2 εισιτήριων ανόδου. Πιστεύεις ότι αυτές θα παλέψουν μέχρι το τέλος ή θα έχουμε αλλαγές;
«Κοιτάξτε, η αλήθεια είναι ότι βάσει της βαθμολογίας Άρης, ΟΦΗ και εμείς έχουμε αβαντάζ όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να ξεγράψουμε τον ΑΟΧ/Κισσαμικό αλλά και τα Τρίκαλα, αφού ακόμα υπάρχουν πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Αν παρατηρήσει κάποιος, θα δει ότι έχουμε ίδιες νίκες εντός και εκτός έδρας και αυτό δείχνει σταθερότητα. Αυτό πάντως που θέλουμε εμείς, είναι σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, όμως αυτή την στιγμή η βαθμολογική μας θέση κάτι δείχνει».

– Ένα σχόλιο για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο;
«Ο κόσμος είναι διπλά μας σε κάθε παιχνίδι, είτε εντός, είτε εκτός έδρας αλλά εγώ αυτό που είδα και πραγματικά θέλουμε όλοι να τους ευχαριστούμε πολύ είναι ότι στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, παρά την ήττα με τον Αιγινιακό, ήταν στη θέση τους και μας χειροκρότησαν. Αυτή η στάση δείχνει ότι έχει αλλάξει η φιλοσοφία στην Παναχαϊκή και παράλληλα μας δίνει ώθηση για να συνεχίσουμε και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

To Top