Γκίνο στο PRESSARIS: “Καλό θα ήταν ένα… ταξίδι στο Ντουμπάι αλλά στόχος μου η καθιέρωση και η άνοδος του Άρη”

Ο Δημήτρης Γκίνο ανήκει στην κατηγορία των νεαρών παικτών που κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Πάουλο Κάμπος με το… καλημέρα και δικαίως μία θέση στην ενδεκάδα του παιχνιδιού με τον Άρη Ακροποτάμου.

Εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης ο 20χρονος χαφ, μίλησε στο PRESSARIS για την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας, την παρουσία του Βραζιλιάνου τεχνικού στο τιμόνι της ομάδας αλλά και την δική του άρνηση να ταξιδέψει στο Ντουμπάι με την Εθνική Αλβανίας.

Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε αλλά δεν το κάναμε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πολύ νωθρά, αλλά όταν μείναμε με 10 παίκτες πεισμώσαμε και δώσαμε τον καλύτερο μας ευατό”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του 20χρονου για τη νίκη επί του Άρη Ακροποτάμου.

Όσον αφορά την μέχρι τώρα παρουσία του Πάουλο Κάμπος, τόνισε: “Μας βοήθησε πάρα πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας. Μετά την ήττα από την Δράμα δεν είμασταν και στην καλύτερη κατάσταση. Πέρα από αυτό μας βοήθησε και τεχνικά. Μας έδειξε σε βίντεο τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και δουλέψαμε πολύ σκληρά πάνω σε αυτά.Η αμυντική λειτουργία μας ήταν πολύ καλύτερη, κομμάτι που επίσης δουλέψαμε με τον Κάμπος. Είναι μία νέα αρχή. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά ελπίζουμε να πάνε όλα καλά”.

Για την διαιτησία και τα πολλά λάθη που έγιναν, είπε: “Η αλήθεια είναι ότι δεν μας προστατεύουν. Δεν θέλουμε να είμαστε ευνοημένοι, αλλά να μας παίζουν 50-50. Δυστυχώς και πάλι έγιναν πολλά λάθη”.

Για την απόφαση του να μην ακολουθήσει την Εθνική Αλβανίας στο… μαγευτικό Ντουμπάϊ: “Καλό θα ήταν ένα ταξίδι στο Ντουμπάϊ. Ποιος δεν θα το ήθελε. Εμένα αυτό που με νοιάζει αυτή την περίοδο είναι η καθιέρωση μου στον Άρη και η άνοδος της ομάδας, Όλα τα υπόλοιπα θα τα σκεφτώ στην πορεία. Ξέρω ότι αν φύγω θα χάσω την θέση μου στην αρχική ενδεκάδα, αλλά θα μείνω και πίσω αγωνιστικά. Έτσι έγινε και την τελευταία φορά που έλειψα”.

Τέλος, αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου στην Ελευθερούπολη: “Τι να πει κανείς γι αυτόν τον κόσμο.Είνα πάντα δίπλα μας μετά από κάθε αποτέλεσμα.Μα χαροποιεί και μας δίνει ώθηση. Ελπίζουμε την Κυριακή να πετύχουμε άλλη μία νίκη και να του δώσουμε ακόμα περισσότερη χαρά”.

To Top