Σουνάς: “Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, θα έπρεπε να είμαστε πρώτοι”

Ο Δημήτρης Σουνάς πραγματοποίησε την καλύτερη και πιο αποτελεσματική του εμφάνιση για φέτος, καθώς ήταν το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα με τον Άρη Ακροποτάμου με τα δύο τέρματα που πέτυχε και με τα οποία χάρισε στην ομάδα του το πρώτο εκτός έδρας “τρίποντο” της χρονιάς.

Ο αρχηγός του Άρη στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι συμπαίκτες του καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ τόνισε πως υποχρέωση της ομάδας ήταν και είναι να βρίσκεται στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

“Ηρθαμε στην Ελευθερούπολη μόνο για τη νίκη. Ο προπονητής μας έδωσε κάποιες οδηγίες, τις ακολουθήσαμε κι έτσι ήρθε το αποτέλεσμα”, ήταν το αρχικό σχόλιο του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Για τo αν έχει αλλάξει κάτι με την παρουσία του Κάμπος, είπε: “Είναι νωρίς για να κρίνουμε τον προπονητή.Είναι μόλις έξι μέρες μαζί μας. Ελπίζω να συνεργαστούμε καλά και να πάνε όλα όπως τα θέλουμε στο τέλος”.

Για το μειονέκτημα και το πλεονέκτημα του χθεσινού αγώνα: “Το μειονέκτημα ήταν σίγουρο το γήπεδο που ήταν σε τραγική κατάσταση. Το πλεονέκτημα ήταν ότι όλα τα παιδιά έπαιξαν με πάθος. Έδωσαν το 100% του εαυτού τους και είχαμε ως αποτέλεσμα να έρθει η νίκη”.

Για το νωθρό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος: “Δεν μπήκαμε καλά στο δεύτερο μέρος.Είχαμε αρκετό άγχος και κάναμε κάποια λάθη. Ηρθε η στιγμή του δεύτερου γκολ κι εκεί τελείωσε το παιχνίδι”.

Για τις αρκετές φορές που πάτησε στην αντίπαλη περιοχή: “Μου το ζητάει και ο προπονητής μου. Όπου μου ζητήσει να παίξω θα το κάνω για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του”.

Για τον κόσμο που προβληματίζεται από την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας: “Φυσικά ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Θα έπρεπε να είμαστε πρώτοι και με διαφορά. Δυστυχώς ήρθαν κάποια άσχημα αποτελέσματα, όμως η ομάδα σύντομα θα δέσει και θα έρθουν καλές στιγμές”.

To Top