ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκαλ: “Εξαιρετικός επαγγελματίας o Ένινγκ, ήθελε να συνεργαστούμε στoν Άρη”

Ο Ούγγρος προπονητής, Ίστβαν Γκαλ (προπονητής της Σιοφόκ, δεύτερη κατηγορία της Ουγγαρίας), σε συνέντευξή του μίλησε για τον Μίχαελ Ένινγκ, το φερόμενο ως ενδιαφέρον της Χόνβεντ για τον Γερμανό προπονητή και την πρόταση που του έκανε ο δεύτερος να έρθει στον Άρη μαζί του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον της Χόνβεντ και αν έχει μιλήσει με τον Ένινγκ: “Έχουμε μία πολύ καλή σχέση, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γι αυτό.

Είμαστε φίλοι με τον Ένινγκ, γνωριστήκαμε όταν δούλεψα στην Γερμανία για 13 χρόνια. Καταλαβαίναμε επαγγελματικά ο ένας τον άλλο και είχε αναφερθεί πολλές φορές να δουλέψουμε μαζί. Με κάλεσε όταν ήταν στο Μαγδεμβούργο αλλά και στην Ελλάδα, αλλά δεν ήθελα να παρατήσω την δουλειά εκείνη τη στιγμή και γι αυτό δεν συνεργαστήκαμε. Δεν αμφισβητείται πως πέρασε καλά στην Βάσας, έμαθε και την γλώσσα μας λίγο και αν είχε την ευκαιρία θα ήταν χαρούμενος να επιστρέψει στην Ουγγαρία”.

Για το αν θέλει ακόμα να συνεργαστεί μαζί του: “Φυσικά. Είμαι βέβαιος ότι θέλω, αλλά του που και πότε, δεν το ξέρω ακόμα. Ο Ενινγκ είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, δούλεψε για πέντε ομάδες στην Μπουντεσλίγκα. Μπορώ να τον συγκρίνω σαν φιλοσοφία με τον Μίχαελ Μπόρις που έπαιξε θεαματικό και γεμάτο επιτυχίες ποδόσφαιρο με την ΜΤΚ.Αν ο Ένινγκ επιλέξει μία ουγγρική ομάδα, είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα τα πάει εξαιρετικά μαζί του”.

To Top