ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτεραιότητα του Ένινγκ ο Άρης, περιμένει τις τελικές συζητήσεις με Καρυπίδη…

Με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο του ο Άρης κατάφερε και βρήκε μία “ταυτότητα” σαν ομάδα, έπαιξε ουσιαστικό ποδόσφαιρο και πέτυχε να είναι εντός και των δύο εγχώριων στόχων του για φέτος.

Η καλή πορεία του Γερμανού προπονητή με τους “κιτρινόμαυρους” δεν έμεινε απαρατήρητη, στην πατρίδα του, αλλά και στην Ουγγαρία στην οποία εργάστηκε κατά το παρελθόν για 2,5 χρόνια περίπου, ως προπονητής της Βάσας. Εκτός από το ενδιαφέρον ομάδων από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας το προηγούμενο διάστημα, εδώ και λίγα 24ωρα φημολογείται έντονα στην Ουγγαρία, πως η Χόνβεντ θέλει να συνεργαστεί με τον 54χρονο προπονητή, εφόσον αυτός δεν συνεχίσει στον Άρη.

Στο μυαλό του Γερμανού κόουτς, είναι κάτι περισσότερο από ξεκάθαρο πως αυτή τη στιγμή είναι η συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League και ο στόχος του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όσον αφορά το μέλλον του; Είχε πει στους ιθύνοντες του Άρη την περίοδο που την… πόρτα του χτύπησαν σύλλογοι από την Γερμανία, πως προτεραιότητά του είναι είναι η παραμονή στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, στο πλευρό του Άγγελου Χαριστέα λειτουργούσε ως προπονητής του Άρη και για την επόμενη σεζόν, καθώς είχαν ξεκινήσει μαζί τον σχεδιασμό της ομάδας, παρότι δεν υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Ακόμα και τώρα, που τα δεδομένα με το μεταγραφικό ban έχουν διαφοροποιηθεί και προς το παρόν το βάρος έπεσε στις ανανεώσεις, ο Γερμανός μαζί με τον αθλητικό διευθυντή του Άρη παίρνουν από κοινού τις αποφάσεις για το ποιοι θα δεχθούν προτάσεις παραμονής.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης αναμένεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες και δεν αποκλείεται να τελειώσει κι επίσημα το ανοιχτό ζήτημα του Γερμανού προπονητή, με τις τελικές συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο. Άλλωστε οι δύο πλευρές, προφορικά τα έχουν βρει σε όλα, όμως αν δεν πέσουν οι υπογραφές, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τίποτα…

 

To Top