Γκαράς και Ίλιτς τα πρόσωπα του αγώνα

Ο Άρης φιλοξενεί το απόγευμα του Σαββάτου (26/10) στις 20.00 στη Μίκρα τον Φοίνικα Σύρου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ, έξι μήνες μετά τις μονομαχίες των δύο ομάδων για τις θέσεις 5-6 της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος 2012-΄13.

Από τότε, βέβαια, πολλά έχουν αλλάξει και στις δύο ομάδες. Από την πλευρά τους, οι «κίτρινοι» αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ στην αντίπερα όχθη οι «πειρατές» το πρώτο τους «διπλό». Τα πρόσωπα του αγώνα θα είναι αναμφισβήτητα οι παίκτες του Άρη, Δημήτρης Γκαράς και Τσέντομιρ Ίλιτς, που την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν στον Φοίνικα.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλοι για 14η φορά συνολικά και για 8η φορά στην έδρα του Άρη. Στις συνολικές νίκες προηγείται ο Φοίνικας με 8-5 νίκες σε 13 αγώνες, ενώ με γηπεδούχο τον Άρη ο Φοίνικας έχει και πάλι μικρό προβάδισμα 4-3 στις νίκες.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο διαγώνιος των Θεσσαλονικιών, Απόστολος Αρμενάκης, υποβλήθηκε την Πέμπτη σε υπέρηχο, καθώς τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον τετρακέφαλο, και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top