Κράβαρικ: «Δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες του Φοίνικα»

Στην αναμέτρηση με τον Φοίνικα Σύρου αναφέρθηκε ο προπονητής του Άρη, Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος στάθηκε στην προσοχή που χρίζουν οι «πειρατές», αλλά και στο τι θα πρέπει να κάνουν οι δικοί του παίκτες.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Ελληνοσλοβάκος τεχνικός στην επίσημη σελίδα της Λίγκας: «Ο Φοίνικας έχει πολλούς και καλούς παίκτες και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα θέλει πολύ προσοχή. Είναι ομάδα που έχει και μειονεκτήματα και πάνω σε αυτά δουλεύουμε, προκειμένου να μπορέσουμε να τα εκμεταλλευτούμε. Το θέμα, όμως, δεν είναι οι αντίπαλοι μας, αλλά εμείς. Εμείς πρέπει να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και το πιο σημαντικό; όχι μόνο σε ένα σετ αλλά σε κάθε σετ του παιχνιδιού».

Από την πλευρά του, ο πρώην κεντρικός του Άρη, Γιάννης Τακουρίδης, που επιστρέφει ως αντίπαλος στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε: «Έχουμε πει πολλές φορές για το φετινό πρωτάθλημα ότι κάθε αγώνας έχει τις δυσκολίες τους, πόσο μάλλον όταν είναι και εκτός έδρας. Εμείς πρέπει να ξεκουραστούμε από το ταξίδι και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε τη νίκη. Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και ο Άρης έχει τις αδυναμίες του. Η νίκη επί του Ολυμπιακού δε δίνει παραπάνω βαθμούς αλλά μας τόνωσε την ψυχολογία».

Για το γεγονός ότι θα βρεθεί αντίπαλος με τους πρώην συμπαίκτες του Δημήτρη Γκαρά και Τσέντομιρ Ίλιτς, είχε να πει: «Με τα παιδιά που ήμασταν πέρυσι μαζί στον Φοίνικα είμαστε φίλοι, αλλά μέσα στο γήπεδο αυτά… ξεχνιούνται. Μετά τον αγώνα θα είμαστε και πάλι μια παρέα».

To Top