Στην εντατική ο Τζαουάι!

Ο Νέιθαν Τζαγουάι διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά τη χθεσινή αναμέτρηση της Γαλατάσαραϊ με τον Ολυμπιακό και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας αφού αισθάνθηκε έντονες ζαλάδες και μούδιασμα στο αριστερό χέρι και πόδι!

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για καρδιακό επεισόδιο, ενώ υποβάλλεται σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Σύμφωνα μάλιστα με τούρκικα δημοσιεύματα, ο Αυστραλός σέντερ της Γαλατάσαραϊ θα υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση στην καρδιά! Στο πλευρό του παίκτη βρίσκεται και η… μισητή αντίπαλος της Γαλατά, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης: ”Ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα. Οι παίκτες μας βρίσκονται στο πλευρό του”!

Μαζί του και ο Σουηδός επιθετικός της ποδοσφαιρικής Γαλατά (σ.σ. αγωνίζεται δανεικός στην Νόριτς), Γιόχαν Ελμάντερ, που εξέφρασε τη στήριξή του μέσω Twitter: ”Ελπίζω να αναρρώσεις σύντομα, φίλε μου!”. Πάντως το τούρκικο NTV αναφέρει ότι η ζωή του θηριώδη σέντερ δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ο Τζαγουάι ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Γαλατάσαραϊ στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Abdi Ipekci! Συγκεκριμένα, ο Αυστραλός σέντερ είχε 22 πόντους με 8/11 βολές και 7/8 δίποντα, πέντε ριμπάουντ, μια ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ σε 24’23”, συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ranking, τους περισσότερους από κάθε άλλον παίκτη που βρέθηκε στο παρκέ.

Οι ατυχίες δεν έχουν… τελειωμό, λοιπόν, για τον Νέιθαν Τζαγουάι ο οποίος τον περασμένο Μάιο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι προκειμένου να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του στο πέλμα κι έμεινε εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες!

Πηγή: sport24.gr

 

To Top