ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Γκαρσία, πάρε το όπλο σου…”! Τα “θέλω” του Μάντζιου από τον πιο… ώριμο Αργεντινό

Ο Ματέο Γκαρσία ανεβάζει ρυθμούς μετά το μικροπρόβλημα του τραυματισμού και “τρέχει” για να επιστρέψει στα επίπεδα που θέλει ο Άρης και ο Άκης Μάντζιος.

Ο Αργεντίνος κατά γενική ομολογία επέστρεψε πιο… ώριμος μετά την χρονιά του στην Σερβία και την παρουσία του στο Τσάμπιονς λιγκ με τον Ερυθρό Αστέρα. Δείχνει πιο συγκροτημένος, πάντα διψασμένος για διάκριση και αγωνιστική πειθαρχία, αλλά τακτικά υπάρχουν κάποια “θέλω” από την ομάδα και τον προπονητή της.

Ο Γκαρσία ενώ δουλεύει ιδιαίτερα και στην πίεση ψηλά, δίνοντας βοήθειες στα αμυντικά μπακ, δείχνει την σπουδαία κλάση του με την μπάλα στα πόδια, αλλά απομένει να φωνάξει παρών σε ένα πεδίο στο οποίο διακρίθηκε στην καλύτερη χρονιά της καριέρας, όντας φορώντας την φανέλα του Άρη πριν δυο χρόνια πετυχαίνοντας 12 γκολ: το σκοράρισμα.

Εδώ και αρκετές ημέρες δεν είναι τυχαίο, ότι ο Μάντζιος έχει ρίξει το βάρος στο πώς ο Ματέο “θα ξαναπάρει το όπλο του”, ζητώντας από τον Αργεντινό περισσότερη αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό στην τελική του προσπάθεια. Να απελευθερωθεί και να ανοίξει… δίαυλο με τα αντίπαλα δίχτυα.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Έλληνας τεχνικός έχοντας απεριόριστη εμπιστοσύνη στον Γκαρσία περιμένει να ανεβάσει ταχύτητα και στον τομέα αυτό, ξεμπλοκάροντας για όλη την ομάδα το θέμα του “εύκολου γκολ”.

To Top