ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν έτοιμος από καιρό… Ο Σιαμπάνης μπήκε δυναμικά σε Άρη και Εθνική και στέλνει το μήνυμα!

Ο Μάριος Σιαμπάνης ήταν χρονικά από τις τελευταίες προσθήκες του Άρη σε μεταγραφικό επίπεδο και όπως έδειξε μέσα σε λίγες μέρες ήρθε για να… μείνει.

Ο 21χρονος διεθνής πορτιέρο έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και κατά γενική ομολογία ήταν από τους MVP της αναμέτρησης. Τόσο με την ποδοσφαιρική του παρουσία, όσο και με την γενικότερη διαχείριση του αγώνα από την καίρια θέση του τερματοφύλακα. Δεν είναι τυχαίο ότι υπήρχαν στιγμές στο παιχνίδι που ο νεαρός τερματοφύλακας έδειχνε σαν… έτοιμος από καιρό.

Η ψυχολογία του, οι αντιδράσεις του και η ένταση στο παιχνίδι κατέγραψαν ένα καλώς εννοούμενο ποδοσφαιρικό θράσος ικανό να στείλει πολλά μηνύματα κάτω από τα… γκολπόστ.

Η συνέχεια ήρθε με την Εθνική Ελπίδων. Το τελικό 0-2 κόντρα στην Τσεχία είναι “μαγική εικόνα”. Ο Σιαμπάνης έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, έπιασε πέναλτι (άσχετα εάν ο ανεκδιήγητος διαιτητής ζήτησε την επανάληψη) και δέχθηκε το δεύτερο γκολ σε κόντρα επίθεση στις καθυστερήσεις, όταν όλη η ομάδα που έπαιζε με δέκα παίκτες είχε βγει μπροστά για την ισοφάριση.

Με απλά λόγια, ο Σιαμπάνης στέλνει μηνύματα. Στα… χέρια του είναι να δικαιώσει την δεδομένη εμπιστοσύνη του Άκη Μάντζιου, ο οποίος δείχνει να του ετοιμάζει την φανέλα του βασικού και στα επόμενα παιχνίδια.

To Top