ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκερέρο: Ο Χάουτον (προπονητής Νότιγχαμ) άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχώρησής του

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Κρις Χάουτον, ρωτήθηκε για τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο για τον οποίο έδειξε ενδιαφέρον ο Άρης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ισπανού φορ.

«Μπορούμε να θέσουμε το θέμα ως εξής: Με την ομάδα που διαθέτουμε και τον αριθμό (των παικτών) που έχουμε σ’ αυτή, υπάρχει σοβαρή σκέψη να στηριχθούμε στους παίκτες οι οποίοι μπορούν να παίξουν περισσότερα λεπτά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Θα προσπαθήσουμε να παραχωρήσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Τώρα, ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες, δεν μπορούμε να πούμε το παραμικρό έως ότου τελειώσει κάτι, θα είναι άδικο εξάλλου απέναντι στους ποδοσφαιριστές και πιθανόν αυτή τη στιγμή να μην είμαστε απόλυτα βέβαιοι για το ποιοι θα είναι αυτοί. Πρέπει όμως να δημιουργήσουμε συνθήκες ισορροπίας στην ομάδα. Σίγουρα έχουμε πάρα πολλούς παίκτες στην ομάδα».

O 30χρονος φορ, αγωνίστηκε σε εννιά παιχνίδια, μόλις στα τέσσερα είχε φανέλα βασικού και γενικώς δεν μετρά περισσότερα από 391 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Τσάμπιονιπ.

To Top